keskiviikko 13. marraskuuta 2013

# 39 - ei yhtäkään onnistunutta

Aamun tappeluiden jälkeen selvisimme autoon ja lähdimme ajelemaan kaupunkiin perhetuvalle.
Auton rangemittari näyttää kuinka monta kilometriä tankissa olevalla bensamäärällä pystyy ajamaan. Ilokseni mittari näytti pelkkää viivaa ja hikipisara otsalla ajelimme rauhakseltaan bensa-asemalle. Mittarille ajaessa tajusin kuitenkin, että lompakko on kotona. Onneksi mies pystyi auttaa ja nouti autollaan minulle lompakkoni ja sain tankattua auton. Sitten huristelimme perhetuvalle.


Perhetuvalla oli pelkkiä vieraita naamoja mutta sain kuitenkin yhden uuden tuttavuuden, saman henkisen lastenvaatteetonihania-äidin. Kivaa!


Koitin ottii mukuloistani kuvia, mutta eihän se oikein puhelimella onnistu kun kokoajan toinen liikkuu ja toisella on silmät kiinni ja kaikki muu on kiinnostavampaa kuin se että äiti katselee puhelimen kameran läpi lapsiaan ja yrittää saada heitä pysymään paikallaan.


Onneksi kuitenkin tänään on JO keskiviikko. Enään kaksi arkipäivää ja on viikonloppu. Tänään ja huomenna on iltaohjelmana Tupperware-esittelyjä ja varmaan lauantaina koitan päästä heti aamulla salille tekemään kakkososan saliohjelmasta jos en perjantai-iltana pääse.

Ensiviikolla on sovittu ma-ke tekemistä sekä perjantaiksi, eli ei ainakaan yksinäistä pitäisi olla.

Nyt kuitenkin nautin aimoannoksen sokeria, olen sen tarpeessa.. (tai sitten en, mutta ihan sama....)


Postauksen otsikko tuli epäonnistuneista kuvista..

ps. tietääkö/ osaako joku sanoa että onko Canon eos400d tai Canon eos1100 hyviä kameroita? Löysin sellaiset vähän käytettyinä noin 200e hintaan ja ajattelin, josko pitäisi sellainen ostaa niin saisi otettua parempilaatuisia kuvia sisälläkin.. 

2 kommenttia:

  1. Itelläni on Canon, enkä mikään muu kuin harrastelija ole, mutta voin sanoa että objektiivissa se tekniikka piilee. Mulla ei just noista kameroista ole kokemusta, mut eos 600d, eikä se vissiin oo niin kaukana noista. Mun käsittääkseni ainaki tohon 1100d saa tän saman 50mm f1.8 objektiivin(n.100e uutena ja siinä on tosi hyvä valovoima) mikä mulla on ja se oon ollut siihen tosi tyytyväinen. Käy kyselee jostain kameraliikkeestä mitä ne suosittelee( joo tottakai ne myy omia tuotteita sulle:))

    VastaaPoista
  2. Mulla on nyt 600D, mutta on ollut myös tuo 1100D ja on ihan hyvä ensi kamera. Sen voi löytää jostain vielä halvemmallakin, kun hinnat tippuu koko ajan. :) Ja 50mm kannattaa ostaa niin saa hämärämmässäkin kuvia. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!