keskiviikko 5. helmikuuta 2014

# 67 - flunssaa pukkaa

Taas sairastetaan. Reilun viikon ajan oltiin terveenä koko sakki ja toissapäivänä itsellä tuntui aamulla kurkussa vähän karheutta. Tiistaina olikin kurkku jo vähän enemmän kipeä ja nuha alkoi, myös Manulla alkoi nenä vuotaa. Tänään onkin sitten ollut yskä ja nuha. Ei kuumetta, ei kurkkukipua, mutta sen verran kipeä kuitenkin, että ei viitsi minnekkään lähteä tartuttamaan ketään.. Viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä reissuun, saa nähdä kuinka käy. Kuulemma flunssa ei haittaa, mutta jos oma olo on heikko tai kovin yskittää, niin en kyllä lähde muiden nurkkiin sairastamaan, vaikka viikonlopuksi onkin kivat suunnitelmat..

Äh, kauheeta valittamista. Pikku flunssa vaan, en siitä lannistu :)

Mähän aloitin karkkilakon vuoden alusta. Laitoin facebookissa päivityksen tyyliin " niin monta tykkäystä kun tähän tulee, olen niin monta viikkoa syömättä karkkia 1.1.2014 alkaen." nooh, tykkäyksiähän tuli.. reilusti yli 100 ja näimpä olenkin karkkilakossa noin suurin piirtein 2,5v. Mutta koska olen armoton karkinsyöjä ja suurkuluttuja, niin tein itselleni pieniä välietappeja. Saan syödä karkkia 6pv/vuosi. Eli meidän perheenjäsenten synttäreinä sekä juhannus- ja jouluaattona. Ensimmäinen karkkipäivä on jo ohi, viisi vielä edessä. Karkiton sujuu loistavasti, enkä ole syönyt edes sijaisherkkuja karkin tilalla. Turvotusta on hävinnyt ja muutenkin olen alkanut syömään terveellisemmin, vaikka päiväkahvin kanssa saattaakin mennä keksiä tai pala jäätelöä. Silti päivittäinen herkuttelu on loppu ja loputon ahtaminen ohitse.

Salitreenikin tuntuu kivalta ja mikä tärkeintä, selkäkipua ei ole ollut lähes ollenkaan ja siihen on varmastikkin syynä se, että lihakset alkaa olla paremmassa kunnossa ja painoa tippuu hitaasti mutta varmasti. Olen myös tullut siihen lopputulokseen, että karkkia mättäessä kärsin nivelsäryistä, joita ei nyt ole ollut, kun ylimäääräisten sokereiden saanti on vähentynyt huomattavasti. Aivan mahtavaa!

4 kommenttia:

  1. mitäs tänne kuuluu?

    VastaaPoista
  2. Kukkuu, nyt pitää ihan itsekin pysähtyä kommentoimaan!
    Miten teidän perhe jakselee? Joko flunssat selätettynä?

    VastaaPoista
  3. Huhuu!! Kuinka hurisee teidän arki???

    VastaaPoista
  4. Miten menee? :O Ei kai mitään ole sattunut kun postailu on jäänyt? Toivottavasti teillä menee kuitenkin hyvin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!