torstai 18. heinäkuuta 2013

# 13


 Takana on aivan mahtava alkuviikko!! Maanantaina meille saapui äitejä, vauvoja ja taaperoita ympäri suomen. Edustettuna oli monen monta eri kaupunkia ja lääniä. Äitejä oli kaikkiaan koossa 25 (+ saman verran vauvoja) ja siihen mukaan muutama taapero ja yksi leikki-ikäinen. Meno oli aikas mahtavaa ja vauhdikasta ja meidän talo täyttyi naurusta ja itkusta, rakkaudesta ja vertaistuesta. Mun sydän oli pakahtua onnesta kun mammojen autoja valui pihaan ja vauvoja ilmestyi lattialle vaan kokoajan lisää!Päivä oli todellakin kaiken vaivan ja järjestämisen arvoinen! 

Treffeiltä meille jäi yöksi Satu lapsiensa kanssa. Taaperomme leikki yhdessä ja erikseen, tappeli ja pyysivät anteeksi. Söivät hyvällä ruokahalulla yhdessä makaronilaatikkoa ja menivät illalla samaan aikaan nukkumaan. Vauvat taasen ihmettelivät toisiaan ja äidit sai jutella mitä mieleen juolahti. Tiistaina meitä kävi moikkaamassa myös Madde poikansa kanssa ja siinäpä vasta olikin sitten menoa, haha!
Jäi kyllä todella hyvä mieli maanantain mamma-treffeistä ja Sadun kolmenpäivän vierailusta!
Pakko vielä kertoa, että mammat oli järjestänyt mulle niiiin ihanan lahjan emännöinnistä, että oksat pois! Sain kauniin valkoisen virkatun korin, joka oli täynnä vihreitä omenoita ja jossa oli kortti ja kuori. Kortissa oli ihana runo + kaikkien nimet ja kuoressa 100€ lahjakortin Intersporttiin. Minä itkeä pillitin, kun luin runoa ja aloin vielä enemmän itkemään kun kurkkasin kuoreen. Minullekko tämä on, ihanko oikeasti!?

Tänään kävin sitten ostoksilla ja ostin itselleni juoksutrikoot, urheiluliivit ja juoksupaidan. En varmaan ikinä olisi raaskinut ostaa niitä ilman lahjakorttia, vaikka kaikki alennuksessa olikin. Ja loppuun kuva uusista juoksutamineista, joita lähden testaamaan kunhan sade tuosta rauhottuu.. :-)


Ja meillä on enää alle viikko, kun lähdetään reissuun, jännääjännää!!!

5 kommenttia:

 1. Aivan mahtava kuva tuo ensimmäinen! En varmaan ikinä oo nähnyt noin monta vauvaa samassa kuvassa kuin nyt! Oli varmaan tosi hienoa ja jännää :) Oliko tämä joku nettituttutreffi vai jotain muuta kautta tutustuitte ja päätitte kokoontua?

  Ihanan väriset juoksuvarusteet ostit! <3 Se mitä noista kuvista nyt näkyy, niin teidän koti näyttää kyllä tosi viihtyisältä ja ihanalta! Hitsi kun ehtisi oikeasti joskus käymään :) Pitää varmaan kohta ostaa oma auto, ettei olisi niin jumissa ja pitkien matka-aikojen ja joukkoliikenteen aikataulujen armoilla..

  VastaaPoista
 2. Kyllä, ensimmäinen kuva on aivan mahtava! :-))

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä sulle emännöinnistä, oli tosi kivaa. :)

  VastaaPoista
 4. Hupaisa tuo eka kuva, kuinka paljon vauvoja :D

  VastaaPoista
 5. Jotenkin kuvien kautta välittyi tänne ruudun toiselle puolellekin aivan mielettömän hyvä fiilis! Tuollaiset mamma/vauvatreffit on harvinaista herkkua noinkin isolla porukalla. Upea juttu, olet todella ahkera! Mielenkiintoinen blogi muutenkin!

  t. Born Grown

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!