perjantai 24. tammikuuta 2014

# 62 - huomenna juhlitaan

Huomenna me juhlitaan meidän ihanaa yksivuotiasta <3 Piti tehdä kolmensuklaan kakku mutta kaupassa ei ollut pandan tummaa ja ajattelin, että tehdäänpäs poikkeus sääntöön ja teenkin vain kahdensuklaan kakun mariannecrushilla. Nyt kakku on hyytymässä jääkaapissa ja se onkin ainut tarjoilu, joka jäi minun tehtäväksi!
Ulkoistin muut tarjoamiset, kun äitini tekee voileipäkakut, anoppi lihapiirakkaa ja Tasty Cake hoitaa täyskärin! Mä niin nautin tälläisistä juhlista, joiden tarjoamisista ei tartte stressata ja yötävasten painaa hommia. Jos kerran sukulaiset tekee mukisematta (ja mielellään?) osan tarjottavista, niin mikä ettei! Minä hoidan että kämppä on juhlakunnossa ja että itse juhlakalu on paikanpäällä ja hereillä. Mä odotan huomisia juhlia niin paljon!! Meidän vauvasta taaperoksi siirtymisjuhla, hihi!!

Eilen sain iiiihhhanan suloiset rusettikankaan käsiini ja sen mukana tulleen pinkin resoorin. Ostin myös eilen illalla kärkkäiseltä turkoosia ja vaaleanpunaista trikoota ja punaista resooria. Jospa vaikka osaisinkin tehdä lapsille samistelupaidat ja vaikka pipat kevääksi ;--)


 Ja pientä vihiä, kuinka meillä huomenna juhlitaan......
Ainakaan ei pitäisi puuttua värejä... kröhöm.. kakkua odotellessa!!

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!