maanantai 3. maaliskuuta 2014

# 68 - here i am

Joopadijoo, täällä ollaan koko sakki ihan elävien kirjoissa!! Lapset on imeny musta kaikki mehut ja sen takia kaikki "ylimääränen" lapsiinliittyvä ei inspaa YHTÄÄN! Oon vältellyt tätä blogia, enkä lue oikeastaan muitakaan joissa on lapsia... En vaan jaksa... Oon kuoleman väsynyt uhmakkaaseen ja kaikkea kyseenalaistavaan ALLE kolmevuotiaaseen.. Ja lisää boostia mun "tunteille" antaa juuri kävelemään oppinut vuosikas joka saa järkkyjä "olen alkanut ymmärtämään että olen ihminen ja voin tehdä asioita älä komenna minua haluan tehdä ja kokeilla aaaaaaarghh!!!!" kohtauksia, ei auta tilannetta yhtään. Onneksi toinen heistä nukkuu päikkäreitä päivittäin ja vielä suhteellisen paljon/usein ja toinen osaa rauhoittua lukemaan kirjoja tai rakentamaan palapelejä. Phuuuuh mä vaan sanon! Tähän hullumyllyyn lisäksi salitreenit ja jumpat ymsyms sekä se että meillä opetellaan syömään terveellisemmin ja puhtaammin... Nojoo, siinä pikaisesti kaikki oleellinen :D Sitten kuvia...

Mitä jäbä duunaa?

Meidän eräillä torstaitreffeillä :)

Mulla oli ne meandikutsut ja tää mekko jäi kysymysmerkin alle, ostako vai en.. Kuvassa mulla on päällä koko S, että on juu liian pieni, muttaaah.... ??!!! Auttakaa :D 

Rakastan tota ukkoa!!! <3


Viikko sitten maanantaina olin "työn äärellä".. :)

AAAH arjen luksusta!!!!

TodellakinTodellakinTodellakin. Ku ei se maailma pyöri niin että aina olis siistiä.  
Oikeesti, musta tuntuu että meillä näyttää useimmiten tältä... BYÄÄ!

Reenimisu lähti lapsiparkkeilemaan kun mamma kävi zumbaamassa ja vääntelemässä vatsoja yli 800kcal edestä... 

MAAAAILMAN RAKKAIN TYTTÖ <3 RASITTAVIN, RAKKAIN, RAIVOSTUTTAVIN, RAKKAIN, ÄRSYTTÄVIN, RAKKAIN, SÖPÖIN JA IHANIN. JA RASITTAVIN! <3

17 kommenttia:

  1. Heippadihei,

    Kiva kuulla sinusta!! Haluaisin kovasti kuulla enemmän treenaamisestasi, jos saa toivoa. Miten olet aloittanut, miten menee nyt ja tuloksia! ;-)

    VastaaPoista
  2. Tilasin itselleni tuon me&I-mekon, se on IHANA! terkuin, Paula täältä Tampereelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, mä varmaan oikeesti joudun sen tilaamaan, mutta vähän keväämmällä sitten.. kunhan nää edelliset on saatu maksettua :D

      Poista
  3. Mun makuun toi mekko on liian pitkä, sellanen polvipituinen olis parempi. Mutta toi on kyllä ihan sun tyylinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntus että jos toi mekko olis polvimittanen, niin tekis sellanen lyhentävän ja leventävän efektin, mutta kun on nilkkoihin saakka, niin taas pidentää ja kaventaa... ehkä.. Mutta kiitos :)

      Poista
  4. Ihana kuulla, että joillakin on sama meininki kun meillä! Tykkäys tämmösille elämän makuisille päivityksille!:) Kellä se elämä on niin täydellistä, siisti koti ja ihanat lapset aina! Ei kellaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, niinhän se kai on oikeesti.. Mutta kun aina näkee niitä kiiltokuvakuvia ja täydellistä arkea niin tuntuu että mä olen niin huono... Tällästä tää vaan on.. :)

      Poista
    2. Eri anonyymi olen, mutta pakko kommentoida tähän. Et tosiaan ole huono!! Älä edes ajattele noin. Tiedän kyllä, että tulee niitä epätoivon hetkiä,( tai no ei hetkiä, vaan enemminkin koko ajan) ja väsyttää niin, että haluaa vaan lopettaa kaiken... Mutta muista, että olet aina enemmän kuin riittävä. Aina. Ja lapsillesi täydellisin äiti. Juuri tuollaisena. Kaikkina hetkinä.
      Ja kiitos vielä tällaisesta oikeasta elämästä kumpuavasta postauksesta. :)

      Poista
    3. Suoraan mun suusta, oikeesti. Tänäänkin huusin yksin kodinhoitohuoneessa että "mä haluan että tää paska loppuu" (lapset istu autossa ja odotti että lähetään..). :D Huh, niin se kai on..
      Kiitos ihanasta kommentista, tälläiset auttaa jaksamaan! :) <3
      Iloa alkavaan kevääseen!

      Poista
  5. Voi hitsit miten lapsesi ovatkin kasvaneet. Tyttösi on jo ihan pikku neiti! Söpöt lasit! ;)
    Terkkuja ja tsemppiä pikkulapsi-arkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän ne vissiin on!! Kiitos ja iloa kevääseen!! <3

      Poista
  6. katotko putousta ? :) mie romahan! :D

    VastaaPoista
  7. Kerrankin joku tekee tällaisen postauksen OIKEASTA arjesta, siitä millaista se oikeasti monesti on, eikä mitään "siis meidän lapset ei osaa ees kiukutella, eikä varsinkaan sotkea jne" :DD elämän pitääkin olla epätäydellistä! Tsemppiä sinulle :)

    VastaaPoista
  8. olis mahtia saada postaus lastenhuoneesta, lelujen säilytyksestä jne? :)

    VastaaPoista
  9. Ah, just niin todellinen lapsiperheen arki!!!! Hienoa, että uskallat olla näin rehellinen ja aito!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!