torstai 13. kesäkuuta 2013

# 11

Kuukaudessahan on kerennyt tapahtua vaikka mitä. Kuukausi postaustaukoa, se on pitkä aika. Oikeesti, anteeksi! 

Vilautan (vilautan ja vilautan.. heh hee) vähän kuvina, mitä ollaan puuhailtu..


Latasin puhelimeen instagramia mukailevan Lomogramin, jossa kuvia pystyy muokata ja jakaa somessa. Puhelimeen, joka tippui tänään kahdenkymmenensentin korkeudelta lattialle ja mäsähti rikki paskaksi. Puhelimeen joka on vähintään seuraavat kaksiviikkoa korjauksessa, lol.


Mutta karvatassu se nauttii kesästä. Kuumalla ilmalla pötköttelee ruohikolla varjossa juomakuppinsa kanssa ja viileämmällä kelillä juoksentelee sisälle ja ulos, leikkii ja touhuaa. 


Tyttösen kanssa ollaan käyty läheisellä tallilla katsomassa heppoja ja poneja. Yleensä niitä lähdetään katsomaan hänen pyynnöstään "heppa kattoo mennää meijä auto.." 


"Kasvimaakin" on saatu alulleen. Tämä kuva on reilun viikon vanha, joten luonnollisestikkin kasvit ovat jo hiukan suurempia. Kauimmaisessa kasvusäkissä kasvaa porkkanaa ja keräsalaattia, lähemmässä säkissä on kesäkurpitsaa, ruohosipulia ja pinaattia. Laatikossa on porkkanaa, tilliä ja persiljaa, ruukuissa eri salaatteja, sipulia, persiljaa ja tilliä. Vielä olisi multaa, tiedä vaikka tekisin vielä kukkapenkin jonnekkin, tai laitan ämpäriperunoita.


Ja koska aurinko ja lämpö on hellinyt meitä, ollaan oltu muutamana päivänä rannalla. Tässä meidän Phil&Teds tiimiläiset on jo lähtökuopissa menossa kotiin päin.


Rattaista puheenollen, meidän pikkuvelikin on jo päässyt kärryttelemään "kuin isot pojat konsanaan". Alaistuimen alempi säätö on sen verran loiva, että vauva on lähes samassa paitsi loivemmassa asennossa tuolla, kuin autonkopassa. Ja voi miten siellä viihdytään. Álaistuimessa vauva on vähän enemmän suojassa, mutta näkee kuitenkin sivuille. Istuimen kuomu vain on tosi erikoinen enkä ole ihan sinut sen kanssa, mutta väliäkö sillä, kohta tuo repii sen kuitenkin pois. 


Tänään harrastettu "helppo lounas". Kuurasin keittiön lattian ja siivosin muutenkin hiukka perusteellisemmin ja sitten olisi pitänyt muka ruveta heti sotkemaan, niin pakkasin omat ja kummilapsen autoon ja hurautin mäkkiin. Isosisko sai juustohampurilaisen ja minulta ranskalaisia, itse söin Nam's-aterian ja kummityttö lastenaterian. Pikkuveli on pelkällä tissimölö-ruokinnalla ja muutenkin nukkui kopassa, joten siltäkin osin lounailu sujui helposti. 

Nyt olisi tarkoitus saada vaatetta pestyä ja lähteä sukulaisiin viikonlopuksi. Toivoa sopii, että lapset nukkuisi yönsä siellä hyvin. 

Voi olla että kuvia ei tule kovinkaan paljoa otettua, ennenkuin saan taas oikean puhelimen käyttöön. 

1 kommentti:

  1. Täältä löytyy sulle haaste http://rauharentola.blogspot.fi/2013/06/haaste-mulle-ja-ehka-myos-sulle.html <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!