perjantai 4. huhtikuuta 2014

# 71 - Perusperjantai

Höystettynä vierailla. Meillä on ollut koko viikon seuraa. Maanantaina oli Mummo ja Pappa, tiistaina keskiviikkona ja torstaina oli ystäväni tyttönsä kanssa ja tänään blogistakin tutut Madde ja lapset <3

Ompas mukava viikko takana, vaikka huolia, surua ja murheita on tähänkin viikkoon kuulunut. Normaalia enemmän jopa. Mutta aika parantaa haavat ja lieventää tuskaa. Ehkä ahdistus ja suru vielä joskus helpottaa!

Kuvaamisesta huolehti Madde :-)

18 kommenttia:

 1. Teiän poika karsastaa tosi pahasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hänellä kyllä karsasta, yhtään :)

   Poista
  2. Ja mikäköhän oli niinku pointti? Oikeen muruset, suloset lapset! Siellä onki kevät vähän edempänä! Hyvät viikonloput!

   Poista
  3. Siis anonyymin pointti, meinaan.

   Poista
  4. Provosointi ja mielen pahoittaminen ofkoors! :D
   Kiitos Henna ja samoin sinne!! :)

   Poista
 2. En ole tuo ensimmäinen anonyymi joka karsastuksesta ilkeään sävyyn kirjoitti.
  Meidän pienellä tytöllä karsastaa, mutta lääkärit eivät aio vielä tehdä asialle mitään vaan voi kuulemma korjaantua itsestään?
  Harmittaa ja pelottaa kovin kuinka käy. Mutta myönnettäköön, mäkin luulin että teidän suloinen poju olisi ollut kohtalon toveri, jo alusta saakka olen blogissasi roikkunut mukana, mutta en ole iljennyt aiheesta kysyä.
  Ihanaa kevättä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemminhan se vaarallista on :) Aurinkoa kevääseenne!

   Poista
 3. No kiva et teillä oli ohjelmaa koko viikon!:) tuun toisella kertaa ku en maanantaina ehtiny. (ja Teil oliki mummo ja pappa silloi).. ..ei Moro noita anoja, kaikkea ne keksii.. Nähdäää!!:)

  VastaaPoista
 4. Olen eri ano kuin ensimmäinen, mutta pojalla kyllä on selkeä karsastus. Eihän se mitään haittaa ja on korjattavissa, aivan tosi suloinen poika on :) Tiedän moniakin kellä pienenä karsastanut ja viimeistään silmälaseilla korjaantuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaahahahaaa :D siis mä en kestä!! Ihan oikeesti hei, EI karsasta :D ja jos karsastais nii show what? Mutta kumma kyllä, neuvolaterkka eikä lääkäri ole koskaan huomannut tollasta, eikä myöskään kukaan perheestä saatika ystävistä :D

   Poista
 5. Voi äly noita anoja!! Jokainen huolehtikoot omiensa karsastuksista! Voimia paljon tulevaan viikkoon! T. Uskonystävä ja kahden äiti tampereelta

  VastaaPoista
 6. Hei. Ei kannata hermostua, tossa 68 postauksen kuvassa näyttää tosiaan että karsastaisi. Kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää. Varsinkaan valokuvissa.
  T. Malla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on itsekin huomannut kyllä että joissain kuvissa silmät näyttää "erikoisilta", mutta kun seurailee poikaa muutenkin kuin kuvien kautta, niin silmät ei karsasta yhtään. En hermostunut, mutta en silti voi sietää sitä että (varsinkin) anonyymit tulee _väittämään_ että lapsellani on sitä sun tätä... Kukaan ei missään vaiheessa kysynyt että onko? tai olenko itse huomannut? tai onko tutkittu? jotkut neva hööd anot leikkii lääkäriä jonkun blogissa ja puhuu p*skaa toisten lapsista. En vaan ymmärrä.

   Poista
 7. Pakko sanoa että ei Maukan silmät kyllä karsasta! Kuitenkin monta kertaa viikossa nähdään ja sylissä tsiljonaasti pitäneenä että ei pidä paikkaansa :) ihana söpöliini se on<3

  -K-

  VastaaPoista
 8. Hei,haluan kommentoida 'suru ja ahdistus' kohtaan. Juuri se aika,ja pienet askeleet. Kyllä se siitä,mutta voimia,tukea,pieniä kivoja hetkiä.. Ahdistus on kauhea tunne,kun rintaa puristaa,ja kurkusta kuristaa. Voi olla,ettei sinulla ilmene näin,mutta minulla oli näin,kun olin pohjalla. Hidasta hengittelyä tarvittiin välillä ja sitä aikaa. Siinä ei otettu niskasta kiinni,eikä muitakaan taikatemppuja. Vaan minulle oli tärkeää,että myös pahaaoloa sai tuntea ja tuoda ulos. Virtuaalihali. Anne

  VastaaPoista
 9. Olitko viikon loppuna lapsimessuilla?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!