maanantai 9. joulukuuta 2013

# 48 - ja taas mennään...

Pitkät ja vapaat on vietetty, viikonlopun työt tehty, vuoden viimeinen tilaus tupperwarelle on valmis ja nyt vaan yritetään tehdä joulusiivousta, pitää siisteyttä yllä ja nauttia olosta sekä lähentyvästä joulusta. 

Päätin että tästä päivästä eteenpäin meillä ulkoillaan jokapäivä jos ei ohjelmassa ole perhetuvalle menoa tmv. Oon ollut laiska ja huono lähtemään ulos. Olen keksinyt erinäisiä tekosyitä ulkoiluun passaamiseen, mutta nyt saa tekosyyt riittää. Oli kotona minkänäköistä tahansa, me mennään ulos. Ja tänään mentiin, jes! 


Tuo Pepin haalari on vaan niin lemppari! Ja en voi olla hehkuttamatta noita überhyviä heijastimia jotka puvussa on. Ja pipo on niin <3 Pepillä on nyt talveksi kahdet kengät, toiset on Calossin Angulukset ja toiset on Vikingin tollaisen saapasmalliset toppakengät. Nuo pihakengät on pinkit, tarkoittaa siis että Maukka saa ensitalvena ulkoilla pinkeissä, söpöä <3 (jos ne vaan on sopivat vuodenpäästä Maukalle)
Tekosyynä ulkoilulle on ollut aikaisemmin muunmuassa se että mulla itsellä ei ole ollut kunnon takkia ulkoiluun. No, nyt on hyvä takki, joten ei siis ole sitäkään tekosyytä olla ulkoilematta!!


Rakastan asua meidän kodissa. Vaikka itse talossa on paljon puutteita ja juttuja jotka haluaisin muuttaa niin on tämä vaan hyvä talo asua. Sijainti on täydellinen, juuri prikulleen siellä mistä toivottiinkin että löydetään talo. Piha on iso jossa on mahdollisuuksia rakentamiseen, istutuksiin, kivetyksiin yms. Ajan kanssa saadaan meidän pihasta oikeesti tosi kiva ja toimiva! Ulkoilu on kivaa, kun ei ole pakko lähteä omasta pihasta mihinkään että lapset viihtyy. Voi laskea mäkeä, tehdä lumesta kaikkea, kolata pihaa, keinua ja mitä nyt ikinä keksii. Tänään kivointa Pepin mielestä oli laskea mäkeä ja vetää pulkkaa edestakaisin pihatiellä. Ulkona vietettiin varmaan reilu tunti, kun peuhattiin koirienkin kanssa. Harmi että tuossa naapurissa on iso ja äkänen koira niin ei voi pitää Lukaa vapaana, kun se saattaa lähteä naapurin pihaan kun on vielä vähän hömelö ja pentu eikä aina muista totella. 

Nyt taidan lähteä lämmittämään hernerokkaa!

2 kommenttia:

  1. Ompa teillä jo ihanan talviset maisemat :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, ihanaa! :) Uudenvuoden jälkeen voisikin alkaa pikkuhiljaa vähenemään.. :D haha!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!