perjantai 13. joulukuuta 2013

# 50 - Flu

Niin vain se tuli meillekkin. Flunssa iski ja olo on kamala. Päätä särkee, niskat ja selkä on kipeä, yskittää ja räkä valuu. Lapsilla sentään vaan yskää ja ihan pientä nuhaa.
Harmittaa kauheesti, kun huomenna olisi pitänyt mennä töihin lastenvaateliikkeeseen ja tänään minun ja lasten piti naapurin äidin ja lasten kanssa leipoa pipareita ja tehdä piparkakkutalot. Molemmat siis peruuntui taudin vuoksi. Arvelin että jossakin vaiheessa tämä varmaan meillekkin tulee, mutta en ajatellut että näin kovana. Minulle kun ei kuume nouse melkein ollenkaan, mutta olo muuten on ihan kuin jyränalle jääneellä. 

Tänään tietokone on soittanut Tonttu Toljanteria ja Joulupukkia ja Noitarumpua koko päivän. Peppi on istunut sohvalla kainalossani, molemmilla yökkärit päällä ja ollaan syöty leipiä ja juotu kaakaota ja glögiä. Maukka onneksi nukkui 4h pituiset päiväunet, niin pääsin suht helpolla päivän kun ei ole tarvinnut nostella ja puuhata kaikkea.

Pakko vaan sanoa, että kyllä mä mieluummin tämän flunssan sairastan, kuin oksennustaudin. Vaikka kestoltaan tämä on yleensä pidempi ja kyllähän tämäkin vie vedon pois pitkäksi aikaa, mutta ainakaan ei tartte siivota Yrjöä ja Ristoa eikä juosta vessaan jatkuvasti ämpäri kädessä. Phyi!

Mies lähti lasten kanssa kauppaan käymään niin sain hetken aikaa olla vaan ja istua rauhassa. Nyt vaan täytyisi ryhdistäytyä ja ommella yksi peitto loppuun niinkuin olen luvannut. 

Toivottavasti Teillä oltaisiin terveenä! Hyvää viikonloppua! 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!