tiistai 10. joulukuuta 2013

# 49 - pulkalla

Otsikosta on varmaan toooosi vaikee arvata, et mitähän me ollaan tänään puuhattu?! 
Joo eli mentiin ulos, vaikka yritinkin keksiä tekosyitä miksi ei tartteis mennä. Tai oikeastaa, miksi ei pitäisi mennä ulos... Mentiin sit kuitenkin, kun ei Maukka-raukkaakan ole vielä päässyt lumeen peuhaamaan ollenkaan.
Ensin tietty räpsittiin tosi hyvin onnistuneita yhteiskuvia ja yksityiskuvia. Hohhoijaa, nää oli näistä niinkun ne jotenkin päin julkaisukelpoisimmat, haha! Aina sama juttu..Ja sitten laskettiin pulkalla. Lapset laski yhdessä yhden kerran ja sitten Peppi laski yksin muutaman kerran. ^ tuo kuva oli pakko laittaa vaikka ei ole yhtään tarkka, ilmeet vaan oli niin ihanat kun molemmat nauttii mäenlaskusta <3.


Kun tultiin kotipihaan (oltiin päättyvän tien päässä laskemassa) pistin taljan etuterassille ja lapset odotteli siinä kun lämmitin lautasellisen kasvisosekeittoa. Sitten syötin mukulat siinä ja pistin Maukan suoraan nukkumaan ja tultiin Pepin kanssa sisälle puuhailemaan. 


Myös vanhamummo soitti ja Peppikin halusi hänelle puhua. Melkoinen satutäti tuo tyttönen ja puhelimessapuhumis-asennot ainakin on kohdillaan... Khihi!


Tänään olisi puuhana tilkkupeiton ompelua ja ukkokin tulee kotiin vasta illalla. 
Ja jos eilen lähdin hernerokan lämmitykseen, niin nyt menen glögin lämmitykseen ja toivon peukut pystyssä että molemmat lapset nukkuisi päikkäreitään vaikka puolineljään asti ainakin (kunhan tuo isompi edes nukahtaisi ensin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!