lauantai 18. tammikuuta 2014

# 58 - Sillonku siivotaa nii....

... siivota kunnolla vaihetaa järjestystäkin! Mä rakastan vaihtaa järjestystä huoneissa. Makuuhuoneessa meidän sänky on ollut kaikilla mahdollisilla tavoilla jo ja tulee varmaan kiertämään mahdollisten paikkojen ympyrää niin kauan kunnes meillä on paikallaan myös oikeat yöpöydät ja kunnon rungollinen sänky ynnä muut aikuisten hilpetöörit.. Olohuoneessa en ole saanut VUOTEEN vaihtaa järjestystä sillain kunnolla OLLENKAAN! Ukko ei tykkää että sohva on tolleen, eikä että tolleen, eikä tohon se ees oikeesti sovi ja .... Mutta nyt mä keksin ja heitin koko setin ihan nurin kurin ja tein meille aivan uudenlaisen olkkarin! Valkoinen iso puusohva muutti keittiöön ja ja olkkariin tuli tilaa! Mun pieni ompelu- ja tietokoneilunurkkaus säilyi tavallaan entisellään, mutta näyttää jotenkin vielä söpömmältä kun ennen <3 Ukon nojatuoli jäi vanhalle paikalle (josta itse ukko oli erittäin tyytyväinen) ja tosiaan sohva meni puusohvan vanhalle paikalle. Vitriini muutti nurkasta pois ja nyt se on niin keskeisellä paikalla että se varmaan täytyisi järjestellä! Isolta ikkunaseinältä tulvii sisään valoa ja tosiaan, tilaa on!


Siivosin eilen siis ihan tosissani. Aamupalan jälkeen sain boostin päälle ja painon niska limassa seuraavat nelisentuntia, kunnes olin tyytyväinen. Pepin kanssa siivottiin yhdessä sen huone ja tyttö keräsi reippaasti legot ja järjesteli tavaroita paikalleen, vei matot tuulettumaan mun kanssa ja imuroi huoneensa aika ronskilla otteella (jonka jälkeen kyllä vielä pikkasen imuroin itse kun tyttö ei ollut näkemässä...). Pepin huone on niin söpönen, kun tavarat on paikallaan ja matot suorina.. Ja tykkään erityisesti siitä että siellä on kaikenlaisia käsitöitä.


Ja niistä käsitöistä, niin ikkunassa on ompelemani viiri, pöydän alatasolla äitini virkkaamia legokoreja, sängyssä kaksi erilaista tyynyliinaa jotka olen ommellut, lipaston päällä ompelemani kaitaliina, sängyn päällä äitini virkkaama tilkkupeitto, naulakossa äitini tekemä lorupussi ja seinällä Anna-kummin maalaama muumitaulu! <3 Ja kunhan saan pestyä yhden kankaan, niin ompelen kaksipuolisen ihanan päiväpeiton sängylle. Eli kaikenlaista löytyy!

Keittiöstä ja sinne muuttaneesta puusohvasta saatte nähdä kuvia, kun synttäribileet on vietetty. Luultavasti keittiössä tulee otettua muutama kuva kera tarjoamisten.

Tällä viikolla meillä on sairastettu. Tai oikeastaan Manulla nousi kuume viimeviikon perjantaina ja siitä asti on ollut flunssainen. Maanantaina illalla Ukko valitteli kipeää oloa ja viettikin loppuviikon sairaslomaa aina välillä kuumeillen. Ainut täysin terve olen ollut minä ja minullehan ne koiranjuoksutusnakitkin on napsahtaneet. Otin siis mukaani molemmat koirat ja Pepin ja kävin kiertämässä yhden metsälenkin jonka olemme kiertäneen aikasemminkin. Itse kun kävelen sen lyhyemmän version, niin siinä menee noin 20min. Noh, me mentiin lyhyt versio ja meillä meni vähän reilu tunti. Pikkusen meinasi palaa paloi käpy ja lopulta kun saatiin viimeisetkin kyyneeleet pyyhittyä, talsimme kotiin ja sovimme että juodaan kaakaota ja katsotaan yhdessä muumia tabletilta (huom, erittäin tärkeä seikka 2,5v:lle tässä on se että sitä katsotaan nimenomaan tabletilta, että voi mennä sohvalle istumaan). Oli meillä silti kivaakin siellä, vaikka vähänväliä uhmakas vähän kokeilikin että miten pitkälle päästään ennenkun äidin päässä nalli napsahtaa.









Alla myös virallisena syntymäpäivänä otettu kuva pienestä sankarista! 


Sellasta meille, pitkästä aikaa... :--)

5 kommenttia:

  1. Ihana postaus, ihana koti ja ihania kuvia :) Mukavan tilavaksi tuo olohuone tuli tuossa uudessa järjestyksessä, on lapsillakin tilaa mellastaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kiitos Maryjane <3 Joo nyt on kyllä tilaa ja molemmat tykkää hirveesti tosta kun pääsee tohon ikkunalle ihmettelemään ja mahtuu potkutella mopoilla ristiinrastiin!

      Poista
  2. hyvältä näyttää uusi järjestys :) ihanan valosaa ja avaraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin munkin mielestä! Oon ihan innoissani :D

      Poista
  3. No nyt on hyvä, olkkari meinaan. Yks ovi vähemmän mut mitäs tuosta.. :) Taisin muuten joskus männävuonna ehottaa tuota? Aamulla olitte mielessä ja läksin sitten kurkkaa jotta mitä teil kuuluu. Mahtavia kuvia oli Maukan 1vee kuvat!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!