perjantai 28. kesäkuuta 2013

# 12

Olen meinannut kirjoittaa jo monta kertaa. En tiedä mistä kirjoittaisin, kun on niin paljon juttuja joista voisin kirjoittaa. On superdieettiä, liikunan ilon löytämistä, kesävaatteita, vauvan kehitystä ja kasvua, taaperon uusia kujeita sanoja ja taitoja, koiran kommelluksia, kesälomamatkasuunnitelmia, arjesta purnaamista, parisuhteen iloja ja suruja, arjen iloja, pihasuunnitelmia, työjuttuja.... Voi, kaikkea! 
Aamulla päätin että tänään me lähdemme kaupungille. Ei me käyty kuin lastenvaateliikkeessä ja lastenkenkäkaupassa, kirjastossa ja "torilla". Aamulla kampasin tukan ponnarille ja pyöräytin parilla pinnillä nutturalle, tökkäsin kukkapinnin viereen ja suihkautin päälle hiukan lakkaa. Vaatteina mukavat ja rennot shortsit ja valkoinen pitkä löysä pitsitoppi. Mukavan rentoa ja nättiä!

Lastenvaateliikkeestä löysin Isosiskolle iiiiihhhanan Gantin trikoomekon joka istui päälle kuin nakutettu! Kirjastosta nappasin "palautetut"-hyllyltä Sofi Oksasen Baby Jane-kirjan.

Uusi-vanha harrastukseni, lenkkeily, on tullut taas mukaan elämääni. Lenkillä käyn nykyisin 2-5krt/vko ja lisämotivaattorina on uusi sykemittarini, Suunto M4 jonka ostin kaveriltani hänen hankkiessa uuden hiukan "hifimmän" laitteen.. Tuon kanssa on kiva jolkotella menemään, kun kertoo millä sykealueella pitää pysyä että treeni on tehokkain!

Rakkaat sormukseni. Tänävuonna tulee 3v täyteen vaimona, ihanaa!

Pikkuveli-palleroinen. Tissimaidolla kasvava mössykkä. Mamman pieni poika kohta jo puolivuotias, mutta silti niin niin vauva vielä! Kiinteiden aloitusta katsotaan tässä lähiaikoina ja voi miten haikeaksi se saa mieleni muuttumaan! Hän on muuten oppinut tässä männäviikolla kääntymään selältä vatsalleen ja tällähetkellä parhaat päikkärit maistuu autokaukalossa. Mammanpoika osaa myös vaihtaa leluja kädestä toiseen ja hauskinta selällä ollessa on pitää omista varpaista kiinni!

Isosisko taasen osaa puhua muutaman sanan lauseita, taitaa parin laulun alun, muistaa ihan hassuja juttuja, nirppailee ruuan suhteen ja nukkuu päiväunensa sisällä. On hirmuisen rakastava sisko, jonka uhmavaihe käynnistyi pariviikkoa sitten ja me olemme jo ihan helisemässä tytön kanssa. Tämän vuoksi makuuhuoneemme seinälle eksyi taulu jossa lukee "KEEP CALM AND ZEN." 

Aurinkoa viikonloppuunne, ystävät!


3 kommenttia:

  1. Ihanat nuo sormukset! :D Ja meillä on myös sammakkobody. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään! Haluisin tohon kihlasormukseen (sileä) timantit molemmista lapsista <3 Sammakkobody (ja myös ne housut jotka meillä on) on niin söpikset :D

      Poista
  2. Mun syötteenlukijani ei oo taas näköjään toiminut.. Oon lisännyt tämän blogin jo aikoja sitten Feedlyyn, jonka kautta luen kaikkia blogeja ja ihmettelin kun ei kuulunut uusia postauksia. Tulin tänne blogiin tarkistamaan ja olihan tänne tullut vaikka mitä :-) .

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!