torstai 10. lokakuuta 2013

# 32 - Kuta miiluu

Joo, enpä ole muistanut olla reipas ja aktiivinen bloggari. Enkä edes lupaa että yritän olla jatkossa, vaan menen päivä kerrallaan ja bloggaan jos siltä tuntuu ja jaksan ja ehdin yms. 

Tuntuu että on ollut vaikea pukea ajatuksia sanoiksi. Toisinaan tulee luova fiilis ja tekee mieli kirjoittaakirjoittaakirjoittaa ja kirjoittaa. Välillä tuntuu, että kun ei edes muista ja tiedä mikä päivä on niin on ihan turha yrittää saada mitään järkevää tai edes vähemmän järkevää ulos. 

Ajattelin kuitenkin tämän pitkän kuvattomuuden jälkeen laittaa teille kuvia touhuista joita olen kuvannut tällä viikolla.. :-)

Kuvat puhukoot puolestaan.
Ollaan siis oltu puistossa ja haravoitu, näin lyhyesti kerrottuna.

Kuvaan nykysin pelkästään puhelimellani joka on Huawei U9200. Ulkona kuvista tulee mielestäni tosi hyviä  (kun ajattelee että ne on puhelimella kuvattuja) ja sisälläkin saa jonkinlaisia otettuja, joskin niistä kyllä huomaa että ei ole mitään järkkäritasoisia saatika edes niinkään laadukkaita kun ulkona otetut. Noh, jokatapauksessa, semmoista täällä :-). 

5 kommenttia:

 1. Ihanat vaahteranlehtikasat ja noi lapset jotka niissä peuhaa. Oot aika reipas ku sulla on hoitolapsikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, katsotaan jaksanko jatkaa hoitoa vieklä tämän kuun jälkeen kun mielessä olisi kyllä muitakin juttuja omaa tulevaisuutta ajatellen. :D ja ihan mukavaahan tuo on kun tyttö on meillä leikkimässä :P

   Poista
  2. Nii muuten, mitä sun edelliselle puhelimelle kävi? Ja kameralle?

   Poista
  3. Kamera on tuolla hyllyssä, samoin kun puhelin. Mun pikkuveli vaihtoi puhelinta ja sillä jäi toi huawei turhaksi joten otin kokeiluun ja Androidin käyttöjärjestelmä verrattuna tuohon windowsiin on kyllä niiin paljon parempi että ärsyttää kun en aikanaan ostanut samsungia, vaan lumian.. Haluatko ostaa Lumia800 puhelimen? ;-)

   Poista
  4. Muakaan ei toi windows oikeen nappaa. Enkä nyt tarvii puhelinta. Eli en osta:D. Taitaa mun seuraava olla iPhone, sit jos joskus hankin uuden, oon vähän liikaaki tottunu käyttää miehen puhelinta:).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!