maanantai 14. lokakuuta 2013

# 36 - Arkipäiväistä juttua

Tänään päivä alkoi taas ihan liian aikaisin, verrattuna siihen mihin ollaan totuttu. 6.30 tuli hoitolapsi meille ja siitäpä se päivä sitten alkoi pikkuhiljaa käynnistymään. Mulla ei tavallaan ole mitään tiettyä juttua kerrottavaksi, ajattelin vaan laittaa hiukan kuvia tähän ja kertoilla "kuvien varrella" mitä mieleen tulee... :-)


Lauantaina tein ruokaa pikkuveli Tulassa. Jätkä oli hiukan nälkäinen ja kärttyisällä tuulella eikä oikein viihtynyt missään niin nappasin poitsulin selkään. Ei meinannut viihtyä siinäkään joten piti vähän hytkyä ja heilua (josta toivon mukaan näette tänään vielä videonkin kunhan saan koneet toimimaan) että poika viihtyi.


Tulan kantotuntuma on vaan niiiin hyvä, siis niin hyvä! Tajuatteko?


Ja sitten, eilen aamulla. Meidän pieni mussukka vauveli nousi lelukoppaa vasten. Voi ei, iik ja ihanaa!! Miten suloinen ja onnellinen jätkä <3


Päikkäreiden jälkeen otin muutaman kuvan kun pikkuveli oli sykyssä. Oikea vaaleansininen unelma!



Sitten siskokin halusi pitää veikkaa sylissä ja ne oli taas niin suloisia yhdessä. Haleja ja pusuja sai pikkuveli osakseen ja isosisko oli ihan onnessaan! On hauska nähdä että nää pikkuiset on nyt jo niin kiintyneitä toisiinsa. Ja kuinka isosisko tykkää vauvasta niin paljon ja hätääntyy jos ei tiedä missä vauva on. (esimerkiksi me ollaan kaupassa tytön kanssa ja isi ja poika on jäänyt kotiin ja yhtäkkiä tyttö muistaa että "missä veikka on?")


Rakas äitini on virkannut minulle (meille) aivan ihanan torkkupeiton. Tän alla on niin ihana pötkötellä aamulla sohvalla lasten kanssa kun kaikki on vielä vähän väsyneitä ja päivä ei ota käynnistyäkseen. 


Tänään tämä pikkuvekkuli touhuilikin sitten vain tälläisessä polvi-istunnassa, joka kyllä tämäkin on jo paljon, kun reilu viikko sitten asento oli maximissaan istuma-asento eikä siihenkään välttämättä päässyt itse. 



Hoidettiin myös aamupäivän ulkoilut ja taas kerran haravoin. Meidän pihassa on 3 isoa vaahteraa ja niistä tulee ihan mielettömän paljon lehtiä ympäri pihaa. Niissä riittää haravoimista ja niitä on pakko haravoida pikkuhiljaa kokoajan koska muuten lehtipeite on niin paksu että sitä on tosi raskas haravoida. 

Pikkuveli nukkui ulkoilun ajan sisällä sängyssään ja tytöt keksi kaikkia hauskoja ja vähemmän hauskoja (minun mielestä) leikkejä. Yksi parhaista taisi olla se kun meidän tyttö työnsi hoitolasta taaperokärryssään.. 


Reilun tunnin ulkoilun jälkeen tultiin sisälle ja tein ruuan loppuun. Ennen ulkoilua tein jauhelihakastikkeen valmiiksi ja sisälle tultaessa keitin spaghetit ja tein porkkanaraasteen (raaste tupperwaren smooth chopperilla). Sitten syötiin ja ruokailun jälkeen laitoin kaikki lapset päiväunille. 


Sellainen päivä täällä näin lyhykäisesti kerrottuna. Tänään on luvassa vielä kuntosalille meno (hui kauhia, nauravat mut pihalle sieltä makkaroineni, vaikka eikös sinne niiden makkaroiden takia juurikin mennä? Kuitenkin vaan joudun jonkin teinitytön fb-päivityksen kohteeksi..) ja sitten ilta kotona. Huomenna pitäisikin olla aikapaljon iisimpi päivä kun ei tarvitse herätä niin aikaisin kuin tänään. Taidetaankin mennä käymään perhetuvalla jos ollaan hereillä ennen yhdeksää! 

8 kommenttia:

  1. Mäki oon alottanu saleilun. Hyvä me! Mulla on kolme kertaa takana ja ihan mieletön fiilis ku on lihakset kipeenä tallustaa bussiin ja kotiin. Olin ihan yllättyny että ai, voinko mäki liikkua niin kovaa että hiki valuu silmille. Luulin että vaan huippu-urheilijoilta onnistuu. Tiiätkö, vieläki toi meidän poika välillä kyselee ku on vieraita tulossa, että tuleeko Veera ja ----- ja ----- ja ------ :). Se vissiin kans tykkäs ja oli niin jännää ku nukuitte tuolla pihalla autossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEE! Hyvä Henna! Lihaskipu treenin jälkeen on vaan niiiin kova juttu! <3 :D

      Voi teidän poitsua! Hei tulkaa reissuun tänne meille? :-)

      Poista
  2. ooooi, i-ha-na tuo kuva jossa sisarukset on nenät vastakkain! <3

    Pitäisi varmaan itsekin ottaa videokuvaa siitä, kun välillä meidän tytölle ei kelpaa mitään ja heitän sen selkään liinalla.. Sitä hytkymistä ja epämääräistä lauleskelua olisi varmaan kiva katsella joskus kymmenen-viidentoista vuoden päästä lapsen kanssa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne on niin sulosii <3

      Kurkkasin sun blogia ja voihan ihanuus miten paljon liinoja sulla on ja miten kauniita!!! <3
      Ja joo, välillä julkisella paikalla joku kattoo hieman ihmetellen kun akka heiluu ja hytkyy.. :-D

      Poista
  3. Apua, mulle tuli yhtäkkiä ihan kauhea ikävä teitä! <3 Manu on jo niin kasvanut! Toki on meidän neitikin, mutta toisten lapsista sen huomaa aina paremmin! :DD Pitäis joskus taas nähdä. :)
    Ja ihanasti haravoitavaa!! Mä rakastan haravoimista, mutta meillä ei oo täällä yhtään mitään pihahommia. Haravoinkin sitten aina isin pihaa, kun siellä sais sitä tehdä vaikka joka päivä, eikä lehdet lopu ikinä. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua <3 Mullakin on ikävä teitä ja sen myötä vähän kesääkin... ja tiedät varmaan myös mitä erästä "porukkaa"... ;'-(
      Tulkaas meille niin saat haravoida sydämmesi kyllyydestä :-D

      Poista
  4. Voi miten suloset noi sisaruskuvat <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!