torstai 10. lokakuuta 2013

# 33 - Tula

Tula haettiin tänään postista. Revin laatikon jo paikanpäällä auki ja kurkkasin sisään. Ah, siellä se on ja sitä on odotettu! JES! Ilokseni huomasin, että mukana on myöskin vauvainsertti, vaikka itsehän en sitä tarvitse. Ajatuksena oli mennä käymään kummitytön luona tänään ja nappasinkin repun reissuun. Ajelimme ensin kirpputorille tyhjentämään kirppispöytäni ja hoitamaan tilityksen (josta tienasin toppahaalarin ja kaksien talvikenkien verran pelkillä lastenvaatteilla!!!!!)  jossa pikkuveikka keikkui repussa ja sisko käveli reippaana tyttönä itse. Sitten hurautimme Maddelle kylään. Tuossa ^ ollaan heidän hississä. Maddella näytin ensin itse, kuinka vauva (pieni rakas kummityttöni) laitetaan reppuun vauvainsertin kanssa. Sitten Madde sai kokeilla ja kommenttina oli että "Mä en halua ottaa tätä pois kun tää on niin ihana tässä..." sekä "Koo, mä tarviin tälläsen!" Reppu oli siis ystäväni mielestä erityisen hyväntuntuinen ja järkevä kapistus. (?)Niin ja tosiaan päivällä kun kokeilin pikkuveikkaa reppuun heti kotiin saavuttuamme (kuva aikaisemmassa postauksessa) ja laitoin pojan syöttötuoliin niin isosisko tuli sanomaan että "saisiko tulla leppuun kyytii?". No eihän siinä voinut kieltäytyä kun toinen niin nätisti osasi kysyä. On se tosiaan tuo standardi-kokoinen jo vähän pieni tällä meidän "honkkelille", mutta kyllä se siinä läheisyyttä voi hyvin tankata hetken aikaa.


Vai mitä? ;-)

MINKÄLAISISSA SEIKKAILUISSA HALUATTE NÄHDÄ TULAN? HUOMENNA TULA LÄHTEE PUISTOON, MUTTA ONKO JOTAIN TIETTYÄ MITÄ KIINNOSTAA TIETÄÄ TAI NÄHDÄ? :-)

8 kommenttia:

 1. hei kerro mulle, että mitä puet lapselle rintareppuun päälle jos ulkona on n. 5-10 astetta lämmintä? oon ihan taukki tässä asiassa, enkä ole sen vuoksi käyttänyt reppua ulkosalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :-) Voin huomenna postauksessa kirjoittaa, mitä poitsulla oli päällä kun käydään puistossa, koska tuo jätkä siinä kuitenkin varmaan koko reissun on :-)
   Ja kröhöm, KANTOreppu :-P <3 Rintareppu on se semmonen epäergonominen babybjörn/emma/stokke/tmv :D

   Poista
  2. Mä ihmettelen miten ihmeessä noita sun mainitsemia reppuja saa edes olla markkinoilla? Katoin ruotsin ja suomen sivustoilta niitten juttuja, tässä on teksti suoraan ruotsinkieliseltä sivulta(suomenkielisillä sivuilla oli ihan sama teksti, toi viimenen lause oli vaan jätetty pois): "våra bärselar ger dig möjlighet att njuta av närheten mellan dig och ditt barn samtidigt som du får händerna fria. Full rörelsefrihet för dig och närhet och trygghet för er båda. BABYBJÖRN erbjuder flera olika ergonomiska bärselar." Ergonomiska??? Siis ergonomisia rintareppuja.. What?!

   Poista
  3. Hah, niimpä! Sitä tässä on päivitelty että miten oikeesti jotain kamalia roikottimia saa olla edes myytävänä kun ne on tuommoisia.... kamalia.. :-D
   TOSIN! niihin on viimevuosina tullut pieniä muutoksia, esim babybjörniin on laitettu lannevyö ja "paneeliakin" vähän levennetty, mutta ei kuitenkaan niin paljoa että se oikeasti olisi ergonominen, mutta kuitenkin sinnepäin.. :)

   Poista
 2. Oli kyllä aivan mahtava, kiitos kun sain kokeilla! Alan olla vakuuttunut että me tarvitaan tuollainen! :) Ja kiva kun kävitte kylässä, vaikka tuo meidän uhmis olikin taas aikamoinen.. Erityiskiitos suklaamuffinsseista ;) <3

  VastaaPoista
 3. Meille kans tuollainen tulareppu. vähän kätevämpi kuin liina, jonka päät sitte päälle sitoessa pyörii minkäki parkkihallin tai kaupan lattialla. On vaan niin paljon kaikkea mikä pitäis hnkkia ensin... Kerro kokemuksia miltä tuntuu liikkua vauva repussa vaunuissa kököttämisen sijasta. Siis miten kaikki muu kama kulkee mukana, onko raskas kantaa pitempiä aikoja jne. Vaunuissa kun on se hyvä puoli että niihin voi tunkea kaiken mitä ei jaksa kantaa. Mutta ne vie niin hirveesti tilaa autossa, bussissa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liina on ihana, mutta kyllä reppukin vaan on huippu! Ja kun se on niin niin helppo! Sun täytyy lyhentää sun liinaa vähän niin eipä roiku päät ja lyhärillä pystyy tekemään kuitenkin monipuolisesti sidontoja!
   Hitsi kun me ei paljoa liikuta missään sillain että olisi tavaraa enemmän mukana, mutta siis monet kantajat käyttää sellasta perässä vedettävää mummokärryä :D ja se ei oo oikeesti yhtään mummon näköstä, kun kiskoo kivaa dots-kuosista kärryä perässä ja mikä parasta, ei tartte roikottaa laukkuja ja kasseja sekä yrittää miettiä että miten ne saisi parhaiten ettei paina vauvaa/taaperoa hihnoillaan.. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!