keskiviikko 14. elokuuta 2013

# 22 - meandi

Kävin kuokkavieraana tänään Me&I-kutsuilla tässä meidän lähellä. Mukana oli Isosisko, pikkuveli jäi kotiin isin kanssa.Mallisto oli I-H-A-N-A! Miten tykästyinkin niin paljon... Ajatuksena oli ostaa pikkuveikalle se tää ja toi, sekä isosiskolle semmosia ja tommonen. Noh, todellisuudessa pikkuveljelle ei tullut ostettua mitään ja isosiskolle vaan kaikkea ihanaa!!

Meille on nyt tulossa tuo keltainen pupu taskussa-mekko sekä pinkki puputunika. Ja koska meidän neitokaisella on menossa "mekkovaihde", niin tilasin tämänkin


Sitten parit housut tunikoiden ja mekkojen kavereiksi eli


Yogapantsit camel-värisenä että voi kierrättää pikkuveljellekkin ja...


...nuo vaaleanpunaiset legginsit, jotka menee hyvin sitten melkein minkäkanssa vaan, tosin ei pikkuveljelle!!

Mallistosta jäi kaihertamaan muutama juttu.. Esimerkiksi vihreä jumpsuit, caravan-body, parit housut ja paita pikkuveikalle.. Mutta katsotaan nyt, koska tilausta poppiin henkkamaukkaan on lähdössä tänään niin se voi olla että kukkaronnyörit on vaateostosten (ja kaikkien muidenkin) osalta hetkenaikaa kiinni.

Mitä pidät meandin vaatteista? Pidätkö tästä uudesta mallistosta? Oletko itse kokeillut meandin vaatteita? (meandilla on kiva ja suht laaja mallisto myös naisille...)
Kuvat on lainattu osoitteesta http://www.meandi.se/fi/

2 kommenttia:

  1. Mä en innostunut ihan noin paljon. http://rauharentola.blogspot.fi/2013/08/yesterdays-news-me-aw-2013.html, käyhän kurkkaamassa ;)

    VastaaPoista
  2. Kivoja vaatteita on tulossa teidän lapsille. Itse olen lapselle ostanut jonkin verran Meandin vaatetta ja osittain olen ollut tyytyväinen. Yhden syksyn mallisto vai oliko se kevät? oli laadultaan vähän heikohko.
    Nyt viime kevät hyvä ja toivon että tämä uusi myös loistaisi kunnollaan.

    Itselleni olen myös muutaman mekon ostanut ja hyviä ovat olleet ja uudesta mallistosta luulen yhden mekon myös itselleni tulevan. Kutsuille olen menossa kuun lopulla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!