lauantai 25. tammikuuta 2014

# 63 - Juhlat on juhlittu

Ja niin vaan päivä hurahti ohi. Aamulla laittelin kodin valmiiksi, ukko kävi hakemassa lasten kanssa kakun lähikunnasta ja vieraitakin tuli. Juotiin kahvia ja limpskaa, syötiin voileipäkakkuja ja lihapiirakkaa sekä tottakai täytekakkua ja suklaakakkua! Juhlat oli kivat ja tavalliset. Mukana vain läheisimpiä eikä yhtään liikaa porukkaa. Lahjat oli ihania ja Manulle (sekä äidillekkin) mieleisiä. Tosi kiva päivä! :-)

Kakku oli tosi hyvää ja tilasin sen Tastycakesta. Olen todennut Tiinan tekemät kakun hyviksi ja kauniiksi. Aiheina oli koristeluun multiraita ja marimekon boboo. No siinäpä niitä on, multiraitapeitto ja boboot kiertää ympäri kakunreunaa!













Kiitos kaikille muistaneille ja mukana olleille! <3

10 kommenttia:

  1. Menee vähän jo yli tuo poppivillitys...

    VastaaPoista
  2. Kateellisia on moneen lähtöön. Älä välitä tuollaisista kommenteista. Ihana kakku:) aiotko tehdä lahjoista postauksen erikseen? Ja voisitko julkaista suklaakakun ohjeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sen olen myös huomannut.. En välitä! Kakku oli ihana ja hyvää, kannatti maksaa! En taida lahjoja erikseen postailla, mutta Maukka sai kauluspaidan ja housut, bodyn housut ja sukkia (popin kaikki :D) ja sitten magneettipalikkalaivan, sit jonkun traktoriperäkärryeläinmölyäpitäväjuttu joka oli ihan superhitti, junaratapaketin, rahaa ja kirjan :) Tosi kivoja lahjoja siis!

      Suklaakakun "resepti" on joku ihan perus tuorejuusto-vispikerma-sulatettusuklaa-juttu josta netti on pullollaan eri variaatioita.. :D :)

      Poista
  3. Ois kiva nähdä millainen talo teillä on huone huoneelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kämppä on niin harvoin kuvauskunnossa kaikkien huoneiden osalta, että luulen ettei tule tapahtumaan tuollainen postaus :D Mutta voin mä pohjan tänne väsätä ja jotain pientä kuvata.. :)

      Poista
  4. Oli mukava juhla - kiitos siitä! Ja vaikka kakku olikin aika makea (päälinen), niin ihan älyttömän hyvää se oli ja tosi huolellisesti tehty.

    Musta on kiva, että lahjat olivat sekä äidin että sankarin mieleen ja vieläpä siskokin ilostui auttaessaan pakettejen avaamisessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, on se hyvää :D
      Kyllä Peppi vähän illalla kyseli että koska se saa paljon lahoja ja selitin että kesällä sitten, kesällä sitten! :D

      Poista
  5. Näyttää ja kuulostaa todella kivalta! Ihana, että saitte mukavat ja helpot juhlat ;) Rupesi kauheasti tekee mieli ja kiinnostaa tuo lihapiirakka! Mitä siihen tulee ja onko se niinku kaupan lihapiirakat vai enemmin joku semmoinen pyöreä "kanneton" piirakka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oli kyllä mukava päivä!
      Se lihapiirakka on sellainen "vanhanaikainen" jossa tulee lehtilevytaikinan tai voitaikinan väliin jauhelihaa, riisiä yms.. Eli pellillinen lihapiirakkaa, ei kaupan lihapiirakoita, eikä myöskään piiras :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!