maanantai 5. elokuuta 2013

# 15 - Roadtrip 2/2

On kakkososan aika ja kuvat on koneella. Tajusin kuvia selatessa, että julkaisukelpoiset kuvat on melkein kaikki yhdeltä päivää. Ehkä se ei haittaa, mielestäni kuvista välittyy se fiilis mitä itse koin Mjellessä ollessa ja rantajuhlaa viettäessä.Luulajassa ystävillämme käydessä saimme lämpimän ruuan (joka oli hirvittävän hyvää), ja herkullisen kakkutarjoilun.. Parasta kuitenkin oli se, kuinka saimme uusia ystäviä ja koimme jonkinlaisen syvemmän yhteyden (??) heti tavatessamme! Kiitos vielä Teille!Seuraavaksi tulee liuta kuvia jotka otettu samana iltana.. Sää oli upea, maisemat aivan mielettömät ja rantajuhla rento ja mukava illanvietto ennen jännittävää ja suurta päivää.
Rannalle piti kävellä parkkipaikalta noin 20min kivikkoista ja kosteaa reittiä, joten rattaat oli lähes mahdottomuus ottaa mukaan. Lapset kulki hyvin olkapäillä, rinkoissa ja kantorepuissa.. Keräsin rannalta ison purkillisen näkinkenkiä ja simpukoita ja hienoja kotiloita sekä kauniita kiviä. Tekosyynä kerroin jollekkin että "lapsille konkreettisia muistoja..." mutta alkoi naurattaa itseänikin, kun itsehän minä niitä ihailen ja hypistelen ja vasta joskus annan lapsille kun ovat isompia.. Hihi!

Lauantai-aamuna kävin lenkillä ja tein niitä vatsalihaksia. Maisemat oli melkoisen hulppeat siihen hommaan, kun kotona olen tottunut jumppaamaan olohuoneen matolla.. Ei valittamista siinäkään mutta.. ;-)SUOSITTELEN ERITTÄIN LÄMPIMÄSTI MATKAILUAUTOILUA KAIKILLE! Ja myöskin Norjassa ja Ruotsissa käymistä! Seuraavan pohjoismaan reissun haluan tehdä etelä-Norjaan Lofoottien kautta, mutta siihen reissuun tarvitsee varmaan varata ainakin kaksiviikkoa aikaa!

2 kommenttia:

 1. Kiva kun olette päässeet kotiin ehjänä perille! Ihanan, siis mielettömän, näköiset maisemat, eiköhän mekin vielä joskus tuonne norjaan ehditä. Juuri tänään ennen nukahtamista poikamme jutteli teistä, ihan itse alkoi jotain juttelemaan asuntoautosta ja muisti teidän kaikkien nimet. Ihan hassu tunne tosiaan, ihan ku oltais tunnettu jo ennestään:). Tuntuu ihan erilaiselta lukea blogia kun on oikeasti tavannut:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Norjassa oli kyllä huikeeta!! Hauskaa että poikanne muisti meidät! Meillä ei isosisko vielä oikein muista tuommoista, mutta ehkä sitten hiukan isompana jää hällekkin paremmin mieleen :P

   Todellakin, on hassua että nyt me "tunnetaan" ja tietää kuinka pintaraapaisu blogi oikeasti on :P

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!