sunnuntai 11. elokuuta 2013

# 19 - menneeltä viikolta

Viikko on mennyt nopeasti. Ensimmäinen viikko miehen loman jälkeen ja humps vaan se jo meni! Seuraavista viikoista tulee ihan erilaiset, kuin aikaisemmista "koskaan". Mies on keskiviikot kotona! Mahtavaa'aa'aa!! Eikä kyse siis ole mistään lomautuksesta, vaan ylityötunteja on kertynyt niin paljon, että on varaa pitää ainakin seuraavat 10vko jokaviikko yksi vapaapäivä työpäivän sijaan. Tosi kivaa!
Leikkimökki ja pieni leikkijä :-) 

Hän osaa laskea ykki, kakki, komle, neejä.. Luetella osaa kymmeneen, mutta kun mukeja ei ollut kuin neljä.. :-)
 Torstaina vein isosiskon ämmilään pariksi yöksi. Jo pelkkä autolla ajo yhden lapsen kanssa sai hermot lepäämään ja tuntui että voi taas hengittää hiukan vapaammin! Kävin oikein kirpputorillakin ja tein huisin hyviä löytöjä. Perjantaina pötköteltiin veikan kanssa aamulla pitkään. Sitten herkuteltiin aamupala ja ajeltiin mattokaupoille isosiskon kummin kanssa. Matto lähti matkaan, perus halpis mutta lasten ja koirien kanssa oikeinkin hyvä varmasti kun on helppo puhdistaa. Kävimme myös ystäväni kanssa lounaalla kauppakeskuksen lounaskahvilassa.
Torstai-illan seiniretkeltä. Saalis tuplaantui kuvan ottamisen jälkeen..Nyt olisi tarkoitus aloitella taas ompelemista. Muutama viiri on tilattu, eli kohta soijaa pukkaa kun alan niitä väsäämään. Ihania kankaita ostin perjantaina, kun extemporee pyörähdimme kangaskaupassa!


Pikkuveikka nautti selvästikkin kun sai olla ainoana lapsen sen kaksipäivää. Ja uudella matolla on mukava leikkiä!


Koeavyötäröiset farkut, valkoinen imetysteeppari ja valkoiset tennarit = toimii! Kun on mukavat vaatteet, se lisää itsevarmuutta.


Muruset eilen siskon kotiinhakuiltana. Siskolla oli ollut veikkaa ikävä ja antoi kokoajan pusuja kun istuivat muumia katselemassa. Niin söpöä! 


Sitten asiaa kantokiertueeseen liittyen!

Eli olen mukana kantokiertueessa, jossa Ipanaiselta lainaan lähtevä Tula-kantoreppu kiertää bloggaajalta toiselle. Jokainen bloggaaja kertoo omia mielipiteitään kyseiseen kantovälineeseen liittyen, postaa kuvia ja kantokokemuksia. Siihen liittyen pyydänkin teitä lukijoita heittämään minulle haasteita reppuiluun ja kantamiseen liittyen! Minkälaisessa tilanteessa haluat nähdä meidän käyttävän reppua? :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!