lauantai 12. lokakuuta 2013

# 35- Isosisko valmiina talveen

Jo kuukausi sitten hyökkäsin ihanaan lastenvaateliike Mini Moreen katsomaan toppavaatteita isosiskolle. Siellä tykästyin pariin haalariin, joista toisen laitoin varaukseen. Tänään kävimme sitten "katsomassa" eli hakemassa haalarin kotiin. 


Haalariksi valikoitu ihana, kevyt, kaunis, hieno, upea, lämmin, mahtava ja kaikkein magein MoloKidsin farkkukuosinen puku!


Mä olen aiwan innoissani tästä puvusta! Se on NIIN hieno! Kangas on miellyttävän tuntuista ja vaikka puku on tosi kevyt, niin sitä on kehuttu kuinka hyvin se pitää kylmän pois. Puvun pinta on sellaista hauskaa liukasta kangasta ja puvussa on aivan mielettömän hyvät heijastimet jokapuolella! Haalarin sisäpuolella on lahkeiden sisällä ja pepun kohdalla fleece joka tuo lisälämpöä kun lapsi istuu polvillaan/pepullaan lumessa. Lahkeissa on hyvät lumilukot ja tietenkin säädettävät lenksut kenkien alle. Huppu on irroitettava ja vetoketjun päälle tulee neppariliuska, ettei vetoketjun kautta mene kylmää tai märkää haalarin sisään.


Haalari lisäksi ostin hanskat (jotka talvella laitetaan kyllä hihojen sisälle aika varmasti) jotka ovat Rasavillin Peukalopotit. Kokemuksen syvällä rintaäänellä; NOI ON PARHAAT! Ostin viimetalvena ensin Kaxin toppahanskat ja ekat lauhat pakkaset joille ne laitettiin = kädet kylmät. Sitten ostin Remun talvirukkaset joiden oletin olevan oikeasti lämpöiset kun niissä oli sellainen karvakin ja kaikkea.... phaha! = kädet kylmät. Sitten pitkin hampain sijoitin 20e hanskoihin ja tadaa! = kädet oli ulkoilun jälkeen lämpöiset! Mulla meni rahaa noihin kaksiin aikaisempiin samanverran kun yhteen pariin peukalopotteja ja kyllähän se vähän harmitti. Mutta tänävuonna en tee samaa virhettä ja kokeile ensin kaikkia halpiksia läpi ja palaa taas rasavilliin, vaan ostin suoraan ne hyvä, parempi, paras, PARHAAT! Niitäkin saa muuten Mini Moresta ;-)


Olin jo lähdössä liikkeestä pois kun äkkäsin että "hei mitäs pipoja sulla olikaan....?!" kun kyllähän me pipokin tarttetaan!
Noh, sitten aikani siinä pohdin hanskojen ja pipon värieroa ja päätin että ei mitään väliä koska pidän molemmista niin paljon ja pipo istuu tytölle mitä parhaiten ja hanskoja en vaihda! 

Äitini keksikin, että neuloo kaulurin tai huivin jossa on pipon ja hanskojen väriä, niin silloinhan ne sopii täydellisesti!

Pipo on siis Reiman mallistoa ja malli vaan on niin ihana ja väri kaunis että en malta odottaa pakkasia! Tirsk!


Ja eihän talvella voi ilman kenkiä olla, eihän!?

Sain tekstiviestin Calossin (<- klik) Riitalta, että Angulukset ovat saapuneet! Viesti meni jotenkin vähän ohi multa, kun luin sen huonossa tilanteessa. Sitten illalla facebookia selatessa huomasin kuvapäivityksen calossilta ja iski paniikki päälle, että apua äkkiä pitää varata meille talvikengät ettei jäädä ilman. Noh, Riitalle (<3) viestiä että mitkä ja mitä kokoa mahdollisesti ja tänään sitten käytiin sovittamassa, mittaamassa ja mallaamassa. Kengät on mitä täydellisimmät ja tykkään niistä vielä enemmän kun viimetalvisista (jos se voi olla edes mahdollista?). Calossin valikoimasta löytyy mm. Angulus, Arauto Rap, El Naturalista, Bisgaard, En Fant, Bundgaard, Robeez, Toms, Ugg... ja monia monia muita! Valikoima on huippulaaja vaikka kyse onkin pienestä yksittäisestä liikkeestä ja verkkokaupasta. 

Palvelu on mukavaa ja asiantuntevaa ja kauppiaalta itseltä löytyy selkeästi intohimoinen halu opastaa vanhempia ajattelemaan kullannuppujen kasvavien jalkojen parasta ja ohjata vanhemmat ostamaan kengät jotka oikeasti sopii lapsen jalkaan, eikä aiheuta esimerkiksi vinoja nilkkoja ja muita jalan virheasentoja.

Jokatapauksessa, meille kotiutui minun lempimerkin kengät. Aitoa nahkaa, tex-kalvo ja 100% lampaanvillavuori. Vetoketjut sivuissa ja valenauhat edessä tuomassa lisää näköä kenkään. Luonnonkuminen pohja ei ole liukas ja se ei kovetu pakkasella samalla tavalla kuin sekoitemuovi. Kenkien kärjen muotoilu on kärjestä leveä, jotta pienet varpaat mahtuisivat hyvin liikkumaan pakkasella siellä ja pysymään lämpiminä. Kenkä on lapsen jalassa tukeva, mutta tarpeeksi joustava ja myötäilevä. T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-E-T <3

Ne on, ANGULUKSET !!

http://www.calossi.fi/product/682/villavuorelliset-tex--nahkakengat
JOKOS MAMAT ON OSTANUT MUSSUKOILLE HAALARIT YNNÄ MUUT TARPEELLISET TALVEA VARTEN? ENTÄPÄ OMA PUKEUTUMINEN? :-)

toim huom; postaus EI sisällä maksettuja mainoksia! 

7 kommenttia:

  1. Hei vinkkaatko vielä mikä koko Molon haalarista teille tuli ja paljon neidillä on pituutta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tokkiinsa! Elikkä neitokainen on 92-93cm ja haalari on kokoa 98cm. 104cm olisi ollut niiin valtavan suuri että ei olisi käyttökelpoinen varmaan edes lopputalvesta. Kengät on kokoa 25 ja niiden sisämitta on 16cm ja tytön jalanpituus 14cm :-)

      Poista
  2. Kiitos, meillä samaisen merkin haalari ostettu jemmaan viime kevään alesta. Nyt jännityksellä seuraan mahtuuko puku koko talven vai joutuu joulun jälkeen aleen suuntaamaan... Meillä lapsi n.95cm ja jemmaan ostettu puku myös kokoa 98cm. Kenkä asiat ovat viellä vaiheessa.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että mahtuu!! Ja ei muutakuin Calossiin käymään :-)

      Poista
  3. Näyttää yllättävän naftilta tuo haalari :o meidän tyttö on kahen koon välissä ,mutta päädyttiin kuitenkin isompaan kokoon, sillä halutaan, että haalari varmasti mahtuu koko talven. Tai lähinnä lahkeet oli pitkät ja ne meni talvikenkien kanssa juuri sopivan mittaiseksi :) kaunis on kyllä teidän haalari! Kuinka noissa hanskoissa onnistuu peukun laittaminen? Meillä on nyt käytössä reiman ohuehkot hanskat, jossa on vetoketju varressa. Oon tykännyt niistä kyllä kovasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me kokeiltiin sitä isompaa ja siinä lahkeita jäi yli varmaan 15-20cm ja se ei taas ole hyvä kun jos lahje jää ruttuun liikaa niin kangas saattaa kulua ns taittokohdasta. Kokeilin sitä 104cm haalaria kaupassa ja kaverillani ja kaikki oltiin sitä mieltä että ehdottomasti tuo 98cm ;-)
      Mun mielestä noi hanskat sujahtaa käteen tosi kätevästi. Jo viimetalvena peukku meni hienosti paikalleen ja pysyikin siellä.. :-)

      Poista
  4. Joo uskon, että tuo on parempi sitten :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!