sunnuntai 1. syyskuuta 2013

# 23 - yhteenvetoa

Syksy tulee, jeeee! Meillä on ollut (ja on) aikamoista hulinaa tämä elämä. Vauva harjoittelee liikkeelle lähtemistä, taapero (vai joko se kohta on leikki-ikäinen?) keksii kaikkea "mukavaa" vanhempien päänmenoksi. Lisäksi isosiskosta on tullut oikea sykkyvauva, ja kokoajan pitäisi päästä olemaan sylissä. Eikä siinä vielä kaikki. Meillähän on myös ihanakamala suloinenhirveä riiviö koiranpentukin! Että menoa ei tästä talosta puutu. Itse kärsin jatkuvasta selkäkivusta, jonka vuoksi olenkin varannut lääkäriajan. Myöskin vko 37 lähestyy ja silloin minulla pitäisi olla (ja onkin) kutsuja tupperwaren merkeissä. Siinäkin riittää puuhaa ja stressinaihetta. Muistuu vaan mieleeni nyt viimesyksy, kun puuhasin ja puuhasin niin että olinkin ihan loppu yhtäkkiä. Eli pitää vissiin vähän rajoittaa ja rauhoittaa menoja, niin pysyy järki päässä.

Paljon olisi postattavaa, kuten menneistä 2v synttäreistä, koiranpennusta, vaatehankinnoista yms..


Nyt olisi mukava kuulla, mitä Te arvon lukijat haluaisitte lukea 


8 kommenttia:

 1. Ihan perus kuulumisia teidän arjesta! :)

  VastaaPoista
 2. Tää on ehkä vähän hassu idea, mutta olisi kiva kuulla äidin mielipiteitä (synttäreihin liittyen) siitä että millaisia lahjoja pienille lapsille kannattaa antaa. Sain juuri kuulla kummilapseni syntymästä, ja kun ei niitä omia lapsia ole, tuntuu ettei oikein osaa ostaa pienille esim. joulu- ja synttärilahjoja. Ja kohta pitäisi osata!

  Millaiset lahjat sopivat minkäkin ikäiselle pienelle lapselle? Millaisista lahjoista teillä on tykätty? Millaisia lahjoja äidit ei halua lastensa saavan :D Kaikkea tämmöistä, mistä nyt keksit kertoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, hauska idea! Tämän kyllä toteutan ja pyrin ottamaan kuviakin esimerkiksi meidän leluista ja jutuista joita itse toivon lapsilleni lahjaksi.. Vaikka makumieltymykset onkin erilaisia, niin toivottavasti jotain suuntaa antavaa voin vinkata.. ;)

   Poista
 3. Miten olette kotiutuneet omakotitalon asujiksi ja miten muuten arki uudessa ympäristössä on alkanut sujumaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästäkin varmaan kirjoitan, kun saan taas tämän bloggausinnon päälle.. :) Kiitos!

   Poista
 4. I-ha-na tuo varvaskuva! Mullakin alkanut vähän puuduttaa bloggaaminen... Kun ideat on vähissä. Mutta kirjoita vaikka postaus kesästä, mitä teitte ja mitä söitte. Itsellä ainakin jää hirveästi kuvia näyttämttä blogissa, siis niitäkin mistä suunnitteli postaavansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin!! Mulla olis ideoita, mutta ei jotenkin jaksamista ja aikaa.. Plääh!
   Musta tuntuu että otin ihan liian vähän kuvia ja kaikki on puhelimella räpsittyjä.. Noh, katsotaan.. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!