keskiviikko 18. joulukuuta 2013

# 52 - Ommellen II (muokattu)

Nyt ei voi olla muutakun ylpee itestään! Ekaa kertaa elämässäni ompelin trikoota jota tänään Mummon kanssa ostettiin Kärkkäiseltä. Ajattelin, että kokeilempa ommella Maukalle housut. Otin mallia popin pöksyistä, piirtelin kaavat leivinpaperille, virittelin ne kankaalle, piirsin räätälinliidulla viivat, leikkasin ja aloin ompelemaan. Kone kuljetti kangasta tosi hyvin ja jälki on aika OK!
Pientä ongelmaa oli resooreiden kanssa ja vyötäröstä (jonne otin kuminauhan Pepin vanhasta hameesta) ei tullut ihan täys kymppi, mutta luulen että ovat erittäinkin käyttökelpoiset! Huomenna sen näkee, kunhan vauva herää uniltaan.. en malttais odottaa!!!!Pientä ryppyä on siellä täällä, mutta mitä ne semmoset haittaa. Kuvatkin on aika surkeita taas, kun yöllä pimeässä koitin kuvata. Mutta voi, oon mä vaan ylpee! :-)EIKS OOKKI HIANOT? Ü

MUOKS!!

Otin sovituskuvia ja pakko laittaa ne tähän perään vielä :)

Housut istuu kun nakutettu, mutta pieniä juttuja on joita pitää tehdä toisin seuraavien housujen kohdalla. Ensinnäkin housut saisi olla pikkuisen reilummat, resoorit pitää tehdä toisella tapaa ja vyötärö ommella joustinompeleella (vai mikä lie onkaan). Mutta voi, kyllä mä vaan olen tyytyväinen!!!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!