sunnuntai 22. joulukuuta 2013

# 55 - liirum laarum

Oispa lunta. Täysin mälsää ja rasittavaa tällainen plussakeli ja vesilillu. Haluan lunta, pakkasta ja valoa. Ennemmin ottaisin -25 pakkasta ja 3m lunta joulukuussa, kun vesisadetta ja +5 kelejä. Tympiikö teitä nää kelit, vai onko kivaa kun ei tartte kolata, rakentaa lumiukkoja, tehdä lumilyhtyjä ja laskea mäkeä? Musta ei ainakaan!!!

Kävin puurtamassa lastenvaatteiden parissa eilen viitisen tuntia ja tänään ollaan puuhattu lahjoja paketteihin, lanttu- ja porkkanalaatikot valmiiksi, fudgea on tehty ja pyykkiä pesty. Ei niin perinteinen sunnuntai, mutta nyt ei voi muutakaan. Huomenna mennään viettämään etukäteistä joulua Ämmilään ja tiistaina sitten reissuun. 

Ajelin töihin..

Eilen kroppa osasi kertoa, että nyt pitää saada suklaata ja olin jo lähdössä abc:lle kun mies tokaisi että hänen autossaan on rasia. Vähän petyin, että näitäkö, mutta meni nää paremman puutteessa ;--)

Tänään aamupalaksi kananmuna-leipää, naminami! :-)

Pakkailin lasten vaatteita ja huomasin pakatessa, että Manulle onkin lähdössä pelkkää poppia mukaan reissuun. Ruskea setti menee huomenna päälle kera tonttulakin, muut lähtee matkalaukkuun.
Vielä jos jaksaisin luututa lattian, niin ei jäisi huomiselle. Siis eihän me olla edes jouluna kotona, mutta ihanaa tulla kotiin sitten reissusta kun on siistiä ja puhdasta!


4 kommenttia:

 1. Jos jotain positiivista niin sähkölaskut on huomattavasti pienemmät. Ja ei niitä lumiukkojakaan paljoo -25 asteessa tehä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no toi sähkölaskujuttu onkin ainut mieltä lämmittävä asia!!! Ainiin, haha! Oon vähän katkera kun nää plussakelit sulatti meidän niin hienon lumiukon jolla oli kaulaliina ja kaikkea... :(

   Poista
 2. Kyllä tympii täälläkin toi sää :( Tänäänkin tuli vettä kaatamalla!! Nostata siinä nyt sitten joulufiilistä :/ Ehkä se vielä huomenna löytyy.. Mukavaa joulua teidän perheelle :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Triine@ en voi kommentoida blogiisi, mutta suosittelen katsomaan tän sarjan netistä jälkilähetyksenä http://areena.yle.fi/tv/1622203.
   Ja rupee miettimään maiseman vaihtoa. Ihan ne on ihmisiä muuallakin kun ruuhka - Suomessa

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!