perjantai 20. joulukuuta 2013

# 54 - onnistumisten viikko

Joka toivottavasti jatkuu vielä parin päivän ajan!

Maanantaina postitin ison kasan myytyjä vaatteita ja kaikki on selviytynyt ehjänä perille. Tiistaina tein tosi hyvää ruokaa ja sain siivottua kodinhoitohuoneen ja keittiön. Keskiviikkona ompelin ensimmäisen vaatteen trikookankaasta onnistuneesti ja tein hyvää pizzaa kun vanhat oli kylässä. Torstaina tein taas superhyvää ruokaa ja koristelin piparkakkutalon osia. Tänään kasasin talon, koristelin loppuun ja siitä tuli niiiin hieno (mun mielestä!!) ja lisäksi siivosin vähän lisää/uudestaan khh:ta ja keittiötä ja tein hyvää ruokaa.

Että oikein superviikko! :-)

Ja nyt kuvia tältä päivältä lapsista ja piprutalosta.

Kärryntyöntö-leikki on ihan best, varsinkin jos sisko istuu kyydissä!!

Sinne meneee.... :--D

Sisko pomppasi kyydistä ja lähti lipettiin maksamatta!!! ;-)

Piparitalon pihaan tein lumilinnan/lumivallin fazerin kurkkupastilleista. Lumipalloja demostroimassa on valkoiset toffeepallerot ja halkokasana on ruskeita toukkia. Katossa amerikanpastilleja ja minivaahtiksia.

Maukka iltapalalla. Sai puuroannoksen jälkeen leivän kantapalan ja onnellisena sitä mutusti.

Eräällä on menossa taas tää erikoisen poseeraamisen vaihe. Sanoin vaan että "hymyile".. :-D <3 Voi rakkaus näitä lapsia!
Sellaista täällä. Pepillä on taas joku kiivas kehitysvaihe menossa eikä ehdi oikein uhmatuhmailla ja kiukutella kun oppiii IHAN kokoajan jotakin uutta. Tänään leikki koiraa ja mun piti heitellä leluja ja pyytää tekemään temppuja. Puhuu hirmu pitkiä lauseita joissa suurin osa tai välillä kaikki sanat on oikeassa muodossa päätteineen. Mielikuvitus tytöllä laukkaa ja on ihan omaa luokkaansa, ruuanlaittoleikit on superia ja sykyssä pitää käydä välillä huilaamassa. Syökin taas vaihteeksi aika kivasti, varmaan aivot vaatii niin paljon energiaa. Ihana, valoisa, energinen, hauska, maailman suloisin ja paras Peppi! Meidän isopieni <3

Huomenna olisikin työpäivä lastenvaatekaupassa, jes! Pääsee taas tyhjentämään pään näistä kotikuvioista sinne ihmisten ilmoille!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!