perjantai 20. joulukuuta 2013

# 53 - jouluksi kotiin

Joululahjat on ostettu, osa jo paketoitukin. Joulusuunnitelmat on suunniteltu. 

Joulusiivoustakin olen tehnyt tälläviikolla kodinhoitohuoneen ja keittiön osalta. Tosin keittiön saa siivota joka päivä uudestaan ja vieläpä pariin otteeseen, että se pysyisi edes jotenkuten siistinä. Olkkari on yleisilmeeltään siisti muutenkin eikä täällä tarvitse kuin pikkasen sohvatyynyjä oikoa ja lelut kerätä koppaan niin on hyvä. Edessä on vielä vessan pesu, lattioiden pesu ja ikkuinoiden sisäpintojen pesu/pyyhintä. Joulu on niin hyvä tekosyy siivoamiselle että täytyy käyttää mahdollisuus ja energia hyväksi.

Lahjoja ei olla ostettu kuin kummilapsille ja omille lapsille. Sovittiin jo kesällä, että ei ostella aikuisille lahjoja, kun rahaa menee muutenkin. Sopimus oli kaikille ok, kun eihän lahjattomuus sitä tarkoita etteikö välittäisi! Lapsille lahjat vaan on niin tärkeitä ja lapset vieläpä tarvitsevat kaikenlaista, toisin kuin aikuiset ihmiset jotka ostaa sen mitä tarvitsevat. Ymmärrättekö pointin?

Aatonaattona mennään minun vanhemmilleni syömään jonne tulee meidän lisäksi Vanhat (mummoni ja pappapuoli). Sitten aattoaamuna ajellaan miehen vanhemmille ja vietetään siellä muutama päivä. Viimeksi olemme käyneet anoppilassani joskus elo-syyskuussa joten nyt sitten ollaan pidemään kuin yksi yö, vaikka en pidäkkään toisten nurkissa asumisesta yhtään. Kuitenkin on ihana mennä sinne ja nähdä pitkästä aikaa kaikkia sukulaisiamme ja lapset näkee serkkujaan!

Sellaiset on meidän joulusuunnitelmat!

2 kommenttia:

  1. Löysin tänään sun blogisi jonkun toisen kautta, yössä lueskella läpi. Onneksi eksyin tänne, tykkään kovasti sun jutuista! Ihanaa joulunaikaa teille :)

    VastaaPoista
  2. Meillä kans on lahjat ihan minimissä. Arvottiin jokaiselle aikuiselle yks kenelle annetaan lahja ja sitten tietysti lapsille annetaan jotain. Täällä on joulustressi ihan tipotiessään, ihan yllättävää kuinka rennosti joulun tulon voi ottaa:). Ihanaa joulunaikaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!