perjantai 19. huhtikuuta 2013

# 1

Ensimmäinen postaus sitten aloituskirjoituksen.

Jatkan kirjoittamista aikalailla samaan tapaan kun ennenkin, älkää huoliko. Jätän vain nimet, paikkakunnat ja selkeät kasvokuvat pois. En myöskään kerro ystävieni nimiä, tarkkoja päivämääriä tmv. Kuvia tulee jatkossa ihan varmasti, koska kuvaan lähes jokapäivä vähintään puhelimella!
Olen tässä hurahtanut facebookista löytyviin kirppareihin. Tai lähinnä po.pin kirppiksiin. Sieltä on löytynyt lasten ulkovaatteita, Pikkuveljelle paljon käyttövaatteita ja jotain Isosiskollekkin. Itsellenikin olen tehnyt löytöjä. Popin imetyspaitoja on kertynyt muutama sekä lisäksi pipoja. Tässä uusin ostos kirpparilta, eli Polarn O. Pyretin peitto. Tätä kuosia meillä oli body koossa 50cm ja nyt on samalla kuosilla käytössä body koossa 68cm. Hauskaa oli löytää lähes uudenveroinen peitto sarjan jatkoksi. Varsinkin kun olen "peittohullu".


Kävin myös Popin liikkeessä tällä viikolla ja ostin sieltä Isosiskolle t-paidan kesälle. Hirmu kivan oloista kangasta ja kuosikin on hauska! Malli on meidän tytölle sopiva, koska paidasta löytyy pituutta normaalia enemmän. Onko lukijoilla postaustoiveita?

7 kommenttia:

 1. Kivan näköinen tämä uusi blogi:) Ja kyllä lueskelen jatkossakin. Kurkkaa myös mun juttuja välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Luen kyllä, kommentointi vaan on jäänyt.. :/

   Poista
 2. täällä kans yksi kuka hurahtanu noihin fb-kirppiksiin :D melkein jokaviikko tulee joku paketti postiluukusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D jep, kuulostaa tutulta :D hahah! Mitkä on sun lempparikirpparit?

   Poista
 3. Mie voisin jättää postaustoiveen: miltä elämä on tuntunut kahden pienen lapsen kanssa - yllättikö uusi arki mitenkään ja miten hoidatte parisuhdetta? Semmosta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, vai semmosta! Eiköhän tämä onnistu, kiitos! :)

   Poista
 4. Täällä kans yksi peittohullu, ja popin peitto meiltä vielä puuttuukin. Musta se eläinkuosinen peitto on ihana. :) Mä luen mielelläni kaikesta, mutta kirppislöydöistä ym. lastenvaatteisiin liittyvä kiinnostaa. :D Ja musta on myös kiva seurata varsinkin pikkuveljen kehitystä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!