keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

# 5

Sekalainen postaus, jossa eilen ja tänään napsittuja kuvia!

Eilen kesken iltapäivän kuului pihalla * räks poks * ja tuuli katkaisi kuusen aivan pihamme vieressä. Kuusen latva jäi roikkumaan suurjännite-verkon lankoihin. Soitin sähköyhtiöön ja hetki puhelun jälkeen latva leimahti langoissa tulee, mutta juuri kun ehdin soittaa hätäkeskukseen, tuli sammui. Noh, 1,5h puhelusta sähköyhtiöön, tulivat ukot tiputtamaan latvan langoista ja asia oli hoidettu.


Ensimmäinen kukka, jonka olen bongannut pihaltamme. Kaunis pieni ja hento krookus, joka meni suppuun kun aurinko hävisi pilvien taa.. 


Käytiin Isosiskon kanssa ojalla heittelemässä käpyjä. Tällä kertaa hiukan varovaisemmin! Nuo kaupoissa myytävät lapsille tarkoitetut valjaat on kyllä ihan huiput jos lähtee tuommoisen itsepäisen taaperon kanssa tielle kävelylle tai ojalle heittelemään käpyjä. Lapsi on kokoajan "hallinnassa" eikä vaaratilanteita pääse niin herkästi sattumaan kun ilman noita.. Turvallista ulkoilua, aita on valmis! 


Myös apinaperhe sai täydennystä! Joululahjaksi saatujen isojen apinoiden kaveriksi on saapunut pikkuapinat. Siinä on ihan selvästi meidän perhe, Isä, Äiti, Isosisko ja Pikkuveli! <3

Nämä suloiset apinat on virkannut Sude, linkkaappas hänen blogiinsa katsomaan, mitä kaikkea ihanaa hän osaa tehdä!! ;)


(psst! näitä voi tilata!! ;) )

Tänään käytiin ihmistenilmoilla "kerhossa" ja ennen kotiinlähtöä puistossa, Isosisko tykkäsi!! Nyt hän nukkuu vaunuissa terassilla..


Nyt olen yksin lasten kanssa huomisiltaan saakka, kun Mies on työmatkalla. Jänskää, mutta tiedän että pärjätään! Voi vaan olla että illalla olen aika väsy, tai viimeistään huomenna illalla! 

1 kommentti:

  1. Sinnekös ne apinalapset jo kirmasi, ei niitten perässä aina pysy =)
    Meillä todettiin jo 40 vuotta sitten, että valjaat on lapsella ehdoton juttu. Silloin ne vaan ei olleet noin siistin näköisiä . Minä itse olen ollut 60 vuotta sitten narun päässä lipputangossa kiinni, kun kuulemma aina karkasin pihasta =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!