torstai 25. huhtikuuta 2013

# 7

Käytiin lasten kanssa ystävälläni kylässä. Vierailu oli kaikinpuolin onnistunut ja tälläisistä kyläilyistä saa aina paljon jaksamista kotona olemiseen. 
Kokkasin meille heillä ruokaa, tosin en kalaa niinkuin eilen uhosin, vaan kanaa. Kanakastiketta, ohraa ja raejuustoa.
Pikkuveli nukkui parvekkeella koko vierailun ajan ja jatkaa itseasiassa uniaan vieläkin. Tähän mennessä kertynyt unimäärä n. 4h!!! 

Viimeyö oli kamala, hirveä ja ahdistava. Vauva vaan itki. Varmaan kolmekertaa hän heräsi itkemään mutta ei rauhoittunut rinnalle, tuttiin tmv.. Sitten jossain vaiheessa nukahti viereeni.. Vauva myös söi useasti, ehkä noin 6-8krt. Huhhuh.. 

Noh, jokatapauksessa lähdettiin kylään ja onneksi niin!

Kuviakin olen taas ottanut ja heti alkuun kuva taiteellisesta ja lahjakkaasta lapsestani!!!


Poikkesin kotimatkalla hakemassa Isosiskon kevätlenkkarit Lasten Kenkäpuoti CALOSSIsta. Eli nuo harmaan-ruskeat bisgaardit. Kuvasin samalla tytön toiset kevätkengät, jotka ovat myöskin bisgaardin mutta jotka ostin käytettynä ystävältäni. Molemmat ovat muistaakseni kokoa 24. Bisgaardia meillä on ollut aikaisemminkin ja olen ollut todella tyytyväinen kyseisen merkin kenkiin. Nuo lenkkarit varmaan ainakin menee kesällä viileämmillä keleillä. Calossi on muuten mukana myös tänäviikonloppuna järjestettävillä lapsimessuilla, jonne itsekkin ajattelin suunnata pikkuveikan kanssa..Nyt ruuan laittoon, tänään Mies tulee kotiin <3

1 kommentti:

  1. Ihanaa, tekstiä tulee taas hurjalla vauhdilla :) mukavata lukea!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!