keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

# 6

Voisin vaikka sanoa, että HUH HUH mikä ilta. Muuten mennyt hyvin, mutta itsellä sattunut vatsaan ja ilmaa kiertänyt koko illan. Lapset oli suhtkoht tyytyväisiä siskon iltapalan päättymiseen saakka ja suihkuttelunkin sain hoidettua ihan jees, mutta siitä se alamäki sitten alkoikin. Siskolla meni nukahtamiseen sellainen 1h 15min, syystä että Veli huusi. Se vain huusi ja huusi. Syötin vauvan ja vähän hyssyttelin ja pistin kapaloon jonka jälkeen nostin sänkyyn. Sitten se alkoi kähnätä ja kitistä. Lopulta vauva huusi kurkku suorana. Otin syliin, hyssytin, heijasi, hytkytin, juttelin, laitoin valot päälle, laitoin valot pois päältä, lauloin, hyräilin, korjasin tuttia, paijasin, pussasin, pidin paikallaan, avasin kapalon, laitoin kapalon uudestaan..... 

Sitten laitoin vauvan sänkyynsä ja istuin vieressä korjaamassa tuttia ja pidin kättä vauvan päällä. Ei auttanut sekään, joten lähdin laittamaan pyykkiä kuivumaan. Vauva huusi sängyssä, välillä oli hiljaa, sitten taas huusi.. Kun sain pyykit laitettua, otin vauvan ja syötin sen. Tadaa, nukahti omaan sänkyyn ilman mitään kähnäämistä. Ja vaikka olin tuntia aikasemmin syöttänyt ja itse irrotti otteen rinnasta yms, niinkuin yleensäkin.

Noh, selvisin siitäkin. Nyt on ihan kamala nälkä ja heikotus. Huomenna on tarkoitus mennä ystävälleni kylään, toivottavasti yö ja aamu menisi hyvin. Ja toivottavasti he pitävät kalasta, koska aijon viedä valmiiksi maustetun kalan mennessäni ja paistaa sen heillä. Sitten voidaan yhdessä syödä sitä.. (ensin ehkä kuitenkin pitää katsoa, onko se vielä syötävää... )

Vieraitakin saimme tänään kun äitini ja mummoni&pappani kävivät kylässä yllättäen! Heitä kaikkia on aina niin mukava nähdä!Nyt jotain vatsantäytettä ja sitten aa-tuuti-lullaa!!

Oliko teillä hyvä päivä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!