sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

# 8

Lauantaina lähdin lapsimessuille heti aamutuimaan. Niin aikaisin olen harvemmin jalkeilla kun mitä lauantaina olin. Mukaan nappasin ystäväni ja takapenkillä matkusti pikkuveli sikeässä unessa. Messut oli oikein kivat ja sain pidettyä itseni kurissa enkä törsännyt hullunlailla. Rahaa meni ehkä 50€ verran josta esimerkiksi 10€ meni kantoliinayhdistyksen jäsenmaksuun. Isosiskolle ostin marakassit ja 4 muumipurnukkaa. Me&I:n standilta olisin halunnut ostaa itselleni plyyssiä olevan mustan hupparin, johon minulla housut jo on. Kyseessä on siis viimesyksyn everyday yogapantseihin sopiva huppari. En sitten raaskinut ostaa ja jaksanut alkaa edes sovittelemaan joten sinne jäi. Kaksi juttua minun PITI OSTAA, mutta unohdin!!! Skiphopilta lusikka/haarukka setti ja geggamojalta peitto mutta sinne jäi, höpsönä kun unohdin koko jutut..

Tiimarin pisteellä oli hieno muumitaloseinä/kuva. Isosisko olisi ollut aivan haltioissaan!

Näytän hirmu väsyneeltä, johtunee siitä että heräsin niiiiiin aikaisin....

Matkaseura!

Oi, nää on niiiiiin herkullisen näköisiä.. Hinta vaan on aivan järkyttävä ja on noi kyllä ihan ylimakeitakin.

En ole oliivien ystävä, mutta tää tiski lähi- ja luomuruoka messujen puolella näytti herkulliselta..


Poikettiin ystäväni kanssa sporalla keskustaan ja palloiltiin hetken aikaa siellä. Mukaan ei muistaakseni lähtenyt kummallekkaan mitään, muutakuin maailman paras kommentti stockan yläkerrassa lounaalla olevalta mummolta... 


Juttu meni näin, minun mielestäni...
Vauva alkoi itkeä, joten tarjosin rintaa. Se ei kuitenkaan ollut mieleen vaan itku jatkui, hiukan kovempana jopa kuin mitä alkoi. Hyssyttelen lastani, suukotan ja paijaan. Annan tuttia, koitan nukuttaa, nauratan ja tarjoan taas rintaa. Lapsi jatkaa vaan huutamistaan ja toteamme molemmat ystäväni kanssa että reissussa rähjääntyy, sitä se vaan on. Vauva kun oli nukkunut vain pätkiä normaalin 3-5h päiväunien sijaan, niin kyllähän se nyt vaikuttaa.
Aikani siinä poikaa hyssyttelin, kunnes huomasin erittäin vihaisena huitovan ja jotain pälättävän mummon etuoikealla. En kuullut mitä vanhempi naisihminen (mäkätti) sanoi, joten kaverini meni lähemmän ja kysyi, että mitäs.. 


(Y=ystäväni, M=mummo)
M: Vauvalle pitää antaa nestettä! Se huutaa maitoa, antakaan sille nyt äkkiä jotakin nestettä...
Y: juu ystäväni on kyllä koittanut ruokkia vauvaa mutta ei sillä ole nälkä, se huutaa nyt jotakin muuta..
M: ettekö ymmärrä että sille pitää antaa maitoa. Lehmän maitoa. Eikös sitä tuolta jostakin saa, menette hakemaan sieltä..
Y: ystäväni imettää, vauva juo rintamaitoa..
M: menette nyt hakemaan tuolta maitoa ja annatte vauvalle..
Y: VAUVA ON IMEVÄINEN JA SYÖ SIIS VAIN RINTAMAITOA........
(sitten ystäväni ja jätti mummon itsekseen sinne neuvomaan ja lähti hänen luotaan..)


että sellainen reissu kaupungilla. Hupaisinta tässä on se että vierellämme oleva mummo, joka oli hirmuisen ihana ja ystävällinen, sanoi että "kyllä minä näin että koitit vauvaa ruokkia, ei sillä vain ole nälkä. Joskus vauvat nyt vain itkevät.." <3 Kiitos mummeli, tämä lohdutti! Koska itku oli väsyä ja reissustressiä, niin siihen ei paljoakaan nesteet auta. Sain loppuviimein ruokittua vauvaa ja yllä olevassa kuvassa olemme menossa sporalla jo takaisinpäin messuhallille ja kohti autoa. Vauva nukkuikin pieniä kitinöitä ja nopeaa ruokailua lukuunottamatta kotiin asti.


Tänään kävin illalla vähän haravoimassa pihan yhtä julkisivua. Pakko ihmetellä, että miten ihmeessä kukaan voi elää niin että samasta pusikosta löytyy lonkerotölkki, pullonkorkkeja, muovin palasia, kaksi 50cent kolikkoa, juomapullo ja nahkahanska?? Kyseessä siis sireeni/syreeni jonka toiseltapuolen ehdin haravoida.. Voi hyvää päivää vaan. Huomenna jatkamaan, jos kurkkukipu ja nuha ei kaada minua sänkyyn, joten peukut pystyyn siellä että säästyisin pahemmalta taudilta ja tämä kurkkukipu olisi pelkkää peloittelua.. 

Postaustoiveita?

2 kommenttia:

  1. Kiitos reissusta! Stockan mummo oli kyllä ihan omaa luokkaansa, mutta onneksi vahvat äidit eivät moisista välitä!!
    Postaustoiveena haluisin nähdä kuvaa teidän lasten vaatevarastoista ja kuinka olet ne järjestänyt??

    VastaaPoista
  2. Sulle on tunnustus mun blogissa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!