maanantai 22. huhtikuuta 2013

# 3

Aamun pesuista ja puuroista on selvitty!! Kukaan ei ole vielä itkenyt ja kaikilla on puhtaat vaatteet päällä. Nyt odotellaan että Pikkuveli jumppailee itsensä väsyksiin leikkimatolla ja sitten annetaan vauvalle ruokaa, pistetään vaunuihin nukkumaan ja lähdetään itsekkin Isosiskon kanssa ulos. Piha on puoliksi sula ja ne alueet jossa ei ole enää lunta, on jo kuivatkin!!! 


Illalla veli meni nukkumaan vähän hassusti. Olin itse lenkillä kun vauva alkoi olla väsy ja Mies laittoi sen nukkumaan päivävaatteet päällä samoissa vaipoissa kun oletti että kyllä se vauva sieltä taas kohta herää. Noh, vauva heräsi ensimmäisen kerran kahden maissa. Sitten mentiin yö samoissa vaatteissa ja aamulla vauva haisi aika merkillisen pahalle ja tunkkaiselle. Kylvetin beibin ja pistin puhdasta päälle. 


Tämä pikku-ukko nauttii sohvannurkassa aamupäivän päikkäreitä. Aamupissit on suoritettu ja kohta lähdetään ulos niin pitää ennen sitä saada vähän lepoa.


Toinen puoli pihasta on vielä lumen peitossa. Paksuimmillaan kuitenkin vain kymmenisen senttiä, ja jossain kohtaa nurmikko kurkkii lumen läpi, joten eiköhän nuokin tuosta aika pian lähde.


Pikkuveikan aamujumppa. Päänkannatus harjoituksia, joissa ei kylläkään kovin pitkään viihdytä. Haasteellista masullaan pitämisestä tekee se että vauva pulauttelee jonkin verran ja masullaan ollessa maitoa nousee aika paljon ja sitten pieni makaa puklulammikossaan, kaikki on sotkussa ja päänkannatusharjoituksistakaan ei tule mitään.. Mutta ennen ruokailua on aina hyvää aikaa ja mahdollisuus treeniin!! 

Maailmanparas äiti on juuri selvinnyt maailman parhaiden lastensa kanssa maanantai-aamusta! Go me!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Muistathan kunnioittaa yksityisyyttämme julkaisematta meidän henkilökohtaisia tietoja, kiitos!